Pysähdy hetkeksi ja lue

Ihan jokainen meistä

Jokaisella meistä on hyvin erilaiset lähtökohdat arjen pyörittämisessä. Osalla meistä arki sisältää paljon työtä ja vähemmän vapaa-aikaa, kun taas toisilla meistä liikunta on hyvin keskeisessä roolissa arjessa. Kaikilla elämän osa-alueilla korostuu kuitenkin yksi yhteinen tekijä ylitse muiden, omasta kehosta on pidettävä huolta tai muuten toimiminen omassa arjessa keskeytyy.

                                                                                                  

Kun tehdään töissä pitkää päivää, samalla altistetaan keho toimimaan joko fyysisesti vaativassa kuormituksessa tai tietokoneen ääressä staattisessa ei liikkuvassa-työskentelyasennossa. Päänsärky, niska- hartiaseudun kiputilat, sormien puutumiset tai alaselän särky- ja kiputilat ovat tyypillisimpiä vaivoja.

Pitääkö paikkaansa?

Entäs tämä?

Kuinka monta kertaa sinulla on ollut mielessä, että oireille pitäisi tehdä jotain tai vielä pahempaa, hakeutunut lääkärin vastaanotolle, fysioterapeutille tai hierontaan saamatta kuitenkaan apua vaivoihisi, jotka kuitenkin olisi ollut hoidettavissa oikeilla hoitomenetelmillä ilman turhia lääkkeitä?

Meidän kokemukset

Hyvin usein kohtaamme asiakkaita, jotka ovat kulkeneet ylläolevan tekstin mukaisesti ja lähes viimeisenä oljenkortena antaneet mahdollisuuden kaverin suosituksesta ja tulleet meille. Henkilökuntamme korkean ammattitaidon ja kokemuksen perusteella olemme rakentaneet erittäin tehokkaat ja toimivat hoitomenetelmät yllättiviinkin vaivoihin. Jotkut asiakkaamme ovat jopa välttäneet leikkaushoidon, jos se on meillä ollut hoidettavissa.

Meidän yksi toimintamme kulmakivi on tarjota hoitoa joka auttaa juuri kyseiseen vaivaan, erottelematta lainkaan klassista hierontaa, urheiluhierontaa, triggerpiste-painantaa jne. siksi meille voi varata ajan vain hoitoon. Jokainen asiakas on meille yksilö ja käytämme hoidoissa parhaita, juuri siihen vaivaan soveltuviatekniikoita ja hoitomuotoja.

Hyvin moni asiakas on yllättynyt hoitojemme vaikutuksista ja kovasti kiitellyt tulleensa meidän hoidettavaksi.

Tule mukaan!

Oletko valmis tulemaan meille hoidettavaksi ja jättää vaivat hoitopöydällemme?

Tavoitteemme on aina saada sinut takaisin tekemään juuri sitä mistä pidät, vaivatta.