Urheilijan kehonhuolto

Urheilijan kehonhuolto

Mitä Nordic Physio Center voi tarjota?

Työskentelemme huippu-urheiljoiden kanssa lähes päivittäin, joten pystymme vastaamaan omalla ammattitaidolla myös vaativimpiinkin haasteisiin.

Useimpien lajien asettamat vaatimukset kehonhuollolle ovat hyvin toisistaan poikkeavat ja siten jokainen lajin harrastaja huolletaan yksilöllisesti.

Kuten Hoitomuodot-välilehdellä mainittiin, urheiluhieronta on yksi osa palveluitamme.

Urheiluhieronta voidaan jakaa eri tyyppisiin käsittelyihin esim. urheilusuoritukseen valmistava ja urheilusuorituksesta palauttava. Hoitosuunnitelma laaditaan aina yhdessä urheilijan ja hänen valmentajansa kanssa, jolloin se tukee eri harjoituskausien asettamia vaatimuksia kehonhuollolle.

Urheilijan kehonhuolto

kohti tehokkaampia harjoituksiaVacustyler-alipainehoidon avulla

Varaa aika

Lajistasi riippumatta, Vacustyler-alipainehoitoa voidaan suositella käytettäväksi ennen tai jälkeen suorituksen. Ota alipainehoito mukaan tukemaan harjoitteluasi ja nosta harjoitustehoja nopeamman palatumisen sekä paremman valmistelevan huollon muodossa.

Treenitehon kasvu

Verenkierto tehostuu ja lisää happea veressä. Alipainehoidon jälkeen lihasten notkeus on parantunut ja lepojäykkyys laskenut.

Palautuminen

Maitohappojen pilkkoutuminen on nopeampaa alipainehoidossa, jolloin palautuminen on nopeampaa päivittäisessä harjoittelussa ja kilpailusuorituksen jälkeen.

Alipainehoito osana kuntoutusta

Loukkaantumiset kuten venähdykset tai revähdykset voidaan aloittaa hoitamaan heti kivun salliessa ja näin saadaan aineenvaihdunta ja nestekierto tehostettua vaurioituneella alueella.

Hieronnan yhteydessä

Alipainehoito hieronnan jälkeen on erittäin tehokas menetelmä.