Oss-bag nyt myynnissä!

Nordic Physio Center tuo markkinoille uniikin OSS-bagin, ratkaisu painijoiden, judokoiden, crossfittaajien, jenkkifutareiden tai koripalloilijoiden ikuisiin sormiongelmiin!

Lajeissa  joissa sormet ovat todella kovilla voi mikä aiheuttaa sorminiveleen turvotusta ja kipua. Paraneminen on hidasta ja treeneihin on menty pienen kivun ja teippauksen kanssa.

OSS-Bagin kylmäkompressio on juuri tähän sopiva apu!
Sorminivelen ympärille tuleva kylmäkompressio laskee nivelen turvotusta ja hidastaa alkanutta tulehdusta, joka nopeuttaa paranemista. OSS-Bag on helppokäyttöinen, säilytä kotona pakkasessa tai heitä salin pakastimeen ja on heti käyttövalmis jos tarvetta tulee.

Käyttöohje:

1. Säilytä pakkasessa
2. Aseta vaurioituneen nivelen päälle
3. Anna vaikuttaa 10-15min
4. Laita OSS-bag takaisin pakkaseen ja tarpeen vaatiessa toista toimenpiteet 2-3 krt päivän aikana.

OSS-bag is an aid for treating damaged joints and ligaments. OSS-bag is a simple cold compression for the treatment of a bent fingers. Swollen or damaged joint swells quickly and swelling causes pain and slows the healing of the joint. Cold compression causes swelling to decrease and the healing process begins immediately. Keep your OSS bag ready to go, store it for example at a freezer of the gym. Instructions for use: Apply the OSS-bag immediately in the event of damage to the joints. Keep on the joints 10-15min, not longer. Products are also available at our outlets.

 

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN – CLICK HERE TO OUR WEB STORE

Related Posts

Leave a comment

Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki