Töölön toimipisteelle muutimme hieman pohjaratkaisua ja nykyään tiloissamme pystyy samanaikaisesti työskentelemään 4 hierojaa. Sekä uuden fysioterapeutin myötä, tarjoamme muutamana päivänä viikossa POP UP-aikoja fysioterapiaan toimipisteellä.

Henkilökuntaa toimipisteellä työskentelee tällä hetkellä 9. Henkilökunnan ammattitaidosta löytyy aina osaajia dry needlingistä kuivakuppaukseen sekä triggerpistehoidoista manuaalisten tekniikoiden osaajiin.

Toimipiste sijaitsee katutason alapuolella ja sisäänkäynti on rakennuksen ulko-oven viereisestä ovesta erillisellä summerilla. Parkkipaikkoja alueelta löytyy runsaasti kadunvarresta sekä lähin julkisen liikenteen pysäkki on vain 30 metrin päässä ulko-ovesta. Lähin raitiovaunupysäkki sijaitsee Mannerheimintiellä n.400metriä toimipisteen ovelta.

Related Posts

Leave a comment

Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki