ÄITIYSLIIKUNTAVALMENNUS

Älä unohda liikettä!

Liikunnan tärkeyttä ei tule unohtaa raskaana ollessa eikä synnytyksen jälkeen. Raskausajan liikunnalla on erittäin paljon positiivisia vaikutuksia niin äitiin kuin lapseenkin. Raskauden jälkeen optimaaliseen palautumiseen ja kokonaisvaltaisen kuntoutumisen kannalta oikeanlainen liikunta on erittäin tärkeää. Äitiysliikuntavalmennus on suunniteltu autamaan äitejä selviämään raskauden eri jaksoista.

Liikunnalla on suuri merkitys fyysisen- ja henkisen hyvinvoinnin kannalta. Ihmisen perusaineenvaihdunnan kannalta on tärkeää, että kehoa kuormitetaan eri tavoin, jotta kehon puhdistuminen käynnistyy luonnollisesti sekä säännöllisin väliajoin. Näin myös lihasten kunto säilyy, kehittyy ja luutiheys pysyy yllä.

Säännöllisen liikunnan avulla voidaan ehkäistä monia ikäviä vaivoja -ja perussairauksia.

Erilaisten hormonien tuotannon sekä kokonaisvaltaisen hormonitoiminnan kannalta, niin naisilla kuin miehillä, liikunta on tärkeässä roolissa.

Suurella osalla äideistä väsymys painaa ja hormonitasojen vaihtelut aiheuttavat erinäisiä haasteita, joten tärkeää on saada tuotettua kehoon hyvänolonhormoneja ja äidille arkeen sellaisia asioita jotka tukevat päivittäistä jaksamista.

Äitiysliikuntavalmentaja auttaa, tukee ja opastaa tehokkaaseen ja turvalliseen kuntoutumiseen sekä liikkumiseen.

Hinnasto

1. Ilmainen konsultaatio (60 min)

2. Starttipaketti: 499€ (sis. viisi tapaamista)

Varaa aika ensitapaamiseen, suunnitellaan sinun matka yhdessä.

Valmentajasi

itse äitinä olen käynyt läpi haasteellisen raskausajan, synnytyksen/sektion sekä haasteelliset vauva- ja taaperovuodet lapsen kanssa.

Äidiksi tuleminen on mitä ihanin asia ja elämän kestävän taipaleen aloitus. Tämä on yleensä naisen elämää fyysisesti ja henkisesti mullistava -ja muokkaava kokemus, joka usein kaipaa monissa aspekteissaan ulkopuolisten tahojen tukea ja apua.

Raskauteen valmistautuminen, raskausaika tai äkillisen raskausuutisen vastaanotto sekä synnytyksen jälkeiseen uuteen elämään sopeutuminen ja uuteen muokkautuneeseen kehoon totutteleminen vaatii usein aikaa, työtä ja tukea.  Kaikki tämä ei kaikilla meillä suju aina täysin ongelmitta, joka tuo uudistuneeseen arkeen vieläkin enemmän haasteita.

Asioiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin.  Minä äitiysliikuntavalmentaja olen täällä juuri sinua varten. Tunteista kannattaa avoimesti puhua ja hakea rohkeasti tukea.

Minulta äitiysliikuntavalmentajana saat liikunnanohjausta, inhimillisen kanssa-äidin lämpimän -, ammattitaitoisen vertaistuen, tukea ja opastusta arjen haasteisiin sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen sekä kehittämiseen.

Varaa aika tästä!

Step 1. Valitse “Service”

Step 2. Paina “Next”

Step 3. Valitse sopiva ajankohta

Loading...
Missä?

Äitiysliikuntapalvelumme löydät meidän Lauttasaaren toimipisteeltä. Silleä meillä on oma yksityinen valmennusstudio.

Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki