PERFORMANCE COACHING
Duo- ja ryhmävalmennus
Duo- valmennuspalvelu on kaverin, puolison tai työkaverin kanssa ohjattu treenitunti tai tapauskohtaisesti isompi valmennuskokonaisuus.

Isommalla valmennuskokonaisuudella pystytään kehittämään esimerkiksi voimaominaisuuksia mitä ei itse lajiharjoittelussa tule. Golf tai vaikkapa juoksu kehittyy lajia harjoittelemalla tiettyyn pisteeseen mutta jos halutaan parempia tuloksia, silloin pitää myös keskittyä oheisharjoitteluun joissa kehitetään voimaa, ketteryyttä ja liikkuvuutta kokonaisvaltaisesti koko vartaloon. Kun kokonaisuus on kunnossa kehitystä ja tuloksia tulee, mikä on omiaan ruokkimaan motivaatiota. Hyvin usein käy niin, että suurimmat kehitysaskeleet saavutetaan kun voimaharjoittelu tulee mukaan harjoitteluun. 

Jokaiselle räätälöidään omia tarpeita vastaava harjoittelukokonaisuus, harjoittelu voidaan järjestää missä vaan.

Hinta:

125€/h (sis.alv)

*mikäli harjoittelu järjestetään muualla kuin Espoon toimipisteellä, lisätään laskutushintaan kilometrikorvaus 0,45€/km, km-korvaus lasketaan Espoon toimipisteeltä harjoittelupaikkaan sekä takaisin.

Mikäli kiinnostus heräsi ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, muista mainita mikä palvelu on kyseessä sekä kuvailla toiveesi ja tarpeesi selkeästi. Valmentajamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pienryhmävalmennus sopii erinomaisesti esimerkiksi työ- tai kaveriporukalle, jolla on yhteinen tavoite. Ryhmäkoko 5-10 henkilöä.

Tavoite voi olla mikä vaan, halutaan kaveriporukassa käydä treenaamassa tai työyhteisö joka harjoittelee vaikka juoksua. Pienryhmässä on hyvä treenata esim. oheisharjoittelun salaisuuksia jotka varmistavat tasaisen kehityksen. 

Pienryhmävalmennuksen kautta on mukavaa tutustua erilaisiin harjoittelumuotoihin. Palvelupaketti voidaan rakentaa seuraavista harjoittelumuodoista: kehonpaino-, kahvakuula- tai levytankoliikkeitä. Tehokasta ja kokonaisvaltaista harjoittelua.

Jokaiselle ryhmälle luodaan oma toiveiden mukainen harjoitteluohjelma.

Harjoittelu voidaan järjestää missä vain, meillä on Espoossa suomen suurin toiminnallisen harjoittelun salin (Crossfit 8000) tilat käytössämme mutta työpaikan kuntosali soveltuu erinomaisesti treenin järjestämiseen.

Hinta:

6 viikon ja 6 treenin pienryhmävalmennuspaketti 150€/henkilö (sis.alv)

*mikäli harjoittelu järjestetään muualla kuin Nordic Physio Center Oy:n Espoon toimipisteen yhteydessä olevalla Suomen suurimman toiminnallisen harjoittelun salin (Crossfit 8000) yhteydessä, lisätään laskutushintaan kilometrikorvaus 0,45€/km, km-korvaus lasketaan Espoon toimipisteeltä harjoittelupaikkaan ja takaisin.

 

Mikäli kiinnostus heräsi jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä alla olevan lomake. Muista kertoa mikä valmennuspalvelu on kyseessä sekä kuvailla tarpeesi mahdollisimman selkeästi.

Valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi: Antti Virolainen

 

Kuka minä olen?

Olen hyväntuulinen valmentaja, joka löytää jokaiselle kehittävän tavan harjoitella. Harjoitellaan monipuolisesti rennolla otteella. Opit turvalliset ja tehokkaat liiketekniikat, saat monipuolisen liikepankin ja harjoitteluun panostamasi aika tuo tuloksia yhdessä asettamillemme tavoitteiden mukaisesti.

 

Kokemus

Taustalla 17 vuotta kuntosaliharjoittelua, joista viime vuodet keskittyen toiminnalliseen harjoitteluun. Nykyään Crossfit, maastopyöräily ja juoksu kuuluvat omaan harjoitteluun.

Erityisosaaminen: Voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, lihashuolto, palautuminen ja ravintovalmennus

Koulutus

Tällä hetkellä opiskelen Itä-Suomen yliopistossa terveystieteitä, toimin myös Crossfit -valmentajana.

Olen kartoittanut hyvin laajan ymmärryksen liikunnasta sekä valmentamisesta usean eri arvostetun liikunta-alan koulutuksesta, olen suorittanut seuraavat tutkinnot:

FAF Foundation

FAF Gym Instructor

FAF Personal Trainer

Nutrition Coach (Trainer4you),

Firstbeat analysis

Kehitän jatkuvasti ammatillista osaamistani.

Minut löytää seuraavista rekistereistä: APT (Auktorisoitu Personal Trainer) ja EREPS (European register of exercise professionals).