Fysioterapeutin konsultaatio

By: Nordic Physio Center Oy

“Fysioterapautin 30min konsultaatio” -palvelun kanssa haluamme mahdollistaa mahdollisimman monelle pääsyn fysioterapeutin vastaanotolle. 

Mikäli arvuuttelet olisiko fysioterapia on sinun vaivaasi oikea lähestymistapa tai mikäli haluat toisen mielipiteen jo saatuun diagnoosiin tai hoitosuunnitemaan, varaa aika konsultaatioon.

Konsultaatioon kuuluu haastattelu sekä fysioterapeuttinen tutkimus. Näiden perusteella fysioterapeuttimme antaa arvion siitä, voiko hän auttaa sinua tilanteesi kanssa vai onko jokin muu hoitomuoto parempi. 

Konsultaation päätteeksi fysioterapeutti antaa suullisen lausunnon jatkotoimenpiteille.

Huomioithan seuraavat asiat: Fysioterapautin 30min konsultaatio ei sisällä ohajusta tai varsinaisen hoitosuunnitelman tekoa. Konsultaation voi muuttaa kesken tapaamista varsinaiseksi fysioterapeutin vastaanottoajaksi mikäli se katsotaan tarpeelliseksi ja aikataulu sen mahdollistaa.

Mikäli haluat varata ajan fysioterapeutin varsinaiselle vastaanotelle voit varata ajan meidän ajanvarauksen kautta. Ensimmäiselle käynnille suositellaan aina 60min vastaanottoaikaa.

Missä ja milloin

Fysioterapeuttimme palvelevat Lauttasaaren sekä Töölön toimipisteellä. Molemmat toimipisteet ovat loistavien kulkuyhteyksien varella, toimipisteiltämme löydät myös ilmaiset parkkipaikat. Fysioterapeuttimme ovat paikalla ajanvarausten mukaan, varaa omasi nyt!

Hinnasto

Fysioterapeutin 30 min konsultaatio: 29,99 €

Fysioterapia 60 min: 95,00 €

Fysioterapia 45 min: 85,00 €

Mitä on fysioterapia

Fysioterapiassa autetaan kehoa toimimaan paremmin henkilölle tärkeissä asioissa. tulosyynä ei ole aina kipu. tulosyynä voi olla erilainen kokemus omasta kehostaan kuin ennen tai epämiellyttävä tunne jollain kehon alueella: jäykkyys, kehon toinen puoli tuntuu oudolta, toiselle jalalle ei pysty varaamaan yhtä paljon painoa, urheilussa toistuvat samantyyppiset vammat…

Varaa aika konsultaatioon!

Follow these steps to schedule an appointment online:

Step 1. Select “Location”

Step 2. Select service “Category”

Step 3. Select “Service”

Step 4. Select “Staff” (Optional)

Sept 5. Press “NEXT”

Loading...
Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki