fbpx
ESPOON TOIMIPISTE

Tutustu espoon toimipisteen henkilökuntaan

edf
Sami Kokko
Koulutettu hieroja

Nyt uran vaihdon jälkeen olen löytänyt itselleni unelma ammatin. Logistiikan kehittämisen asiantuntijan työt sai jäädä ja lähdin tekemään itselle uutta ammattia kehonhuollon parissa.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta vuonna 2018, erikoistuen nivelliikkuvuuden edistämiseen. Opiskeluaikanani asiakkaani koostui nuorista eläkeikäisiin sekä Esport Oilersin salibandyliigan pelaajista.

Urheilu sekä eri pallopelit ovat olleet jo nuoresta matkassa mukana. Jalkapalloa olen pelannut pikku junnusta aina A-nuorten SM-tasolle saakka. Teini-ikäisenä aloitin kuntosalilla käymisen ja se onkin pysynyt aktiivisena harrastuksena jo 30 vuotta. Perhokalastus, laitesukellus ja vapaalasku kuuluvat myös harrastuksiini aina kun mahdollisuus niihin löytyy.

Kiinnostukseni kohteena tällä hetkellä on kehon liikkuvuuden parantaminen, liikkuvuusharjoitteiden tekeminen sekä miten lihashuolto niitä tukee.

 

Madde
Madeleine Ehnberg
Urheiluhieroja
Olen harrastanut kaikenlaista, mm tanssia, luistelua ja sirkuskoulua. Se “oma laji” löytyi kuitenkin jo 6 vuotiaana ratsastuksesta, ja nykyään treenaan ja kilpailen aktiivisesti omalla hevosella kansallisella tasolla esteratsastuksessa. Vapaa-aikani vietän tallin ulkopuolella hyvin harvoin, mutta jos/kun siihen siunautuu aikaa, niin nautin mielelläni ystävieni tai koirani seurasta.
Erityisesti ratsastuksen kautta onkin herännyt nykyinen kiinnostus kehonhuoltoon ja vammojen ennaltaehkäisyyn, jonka takia päädyinkin opiskelemaan koulutetuksi hierojaksi.
Valmistuin Espoon hierojakoulusta keväällä 2019 urheiluhierojaksi, erikoistuneena nivelliikkuvuuden edistämiseen.
Koulun aikana sain tehdä yhteistyötä monen eri urheilulajin edustajan kanssa, jonka ansiosta olen oppinut rutkasti lajikohtaisia-asioita, ja niistä on ollut minulle valtavasti hyötyä.
Isabel
Isabel Ukkola
Urheiluhieroja

Opiskelen osteopatiaa Metropoliassa nyt viimeistä vuotta ja teen opiskelun ohessa töitä urheiluhierojana. Urheiluhierojaksi valmistuin 2016 kesällä Tampereen Urheiluhierojakoulusta. Tänä vuonna minulla tulee 8 vuotta täyteen Crossfitin parissa. Se on laji, joka on opettanut minulle paljon ja ennenkaikkea herätti minussa aikanaan halun oppia lisää ihmiskehon toiminnasta.

Hierojana pyrin hoitamaan asiakkaitani kokonaisuutena. Yhdessä selvitämme mahdolliset syyt kivulle tai tuntemuksille ja katsomme mitä asialle voi tehdä. Hieronnan lisäksi annan usein myös kotiohjeita, jotta tuloksissa säilyisi progressiivisuus eikä aina palattaisi takaisin samaan vanhaan “ongelmaan”.

Olen sydämeltäni tamperelainen eläinrakas luontointoilija. Töissä olen pirtsakka, mutta rauhallinen, mitä ei varmasti moni ystäväni uskoisi.  Vapaa-ajallani harrastan joogaa, sillä minusta on mielenkiintoista nähdä kuinka pitkälle voin haastaa kehoani ja kehittyä niin sen hallinnassa kuin samalla vahvistua.

 

Kuva 1
Marko Tiilikainen
Koulutettu hieroja

Olen valmistunut hierontakoulu Atlaksesta 2020 sekä suorittanut I-tason Yumeiho terapeutin koulutuksen Pietarissa International School Yumeiho 2019. Tavoitteena hoidoissani on saada keho rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.

Urheilu on ollut keskeisenä osana elämää lapsuudesta asti, eritoten juoksu, joka on pysynyt mukana tavoitteellisena harrastuksena sekä välillä vain mukavana lisänä kiipeilyn ja salitreenin ohella. Pitkän omakohtaisen kokemuksen myötä ymmärrän hyvin mitä me juoksijat tarvitsemme palautuaksemme, että pääsemme pitemmälle ja nopeammin.

 

Eemeli_1
Eemeli Stenroos
Urheiluhieroja
Olen aina ollut liikunnallinen ja urheilullinen persoona. Koko nuoren ikäni olen viettänyt jääkiekkoa harrastaen maalivahtina A-junioreihin saakka.
Jääkiekon ohella on tullut harrastettua oikeastaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, pallo-ja mailapelejä suosien, kuntosalilla käyden, sekä kesäisin golfia pelaillen.
Valmistuin hierojaksi keväällä 2021. Päädyin hierojakouluun, koska olen vähitellen oman urheilutaustan kautta kiinnostunut enemmän ihmiskehosta ja sen moninaisesta toiminnasta. Uskon ja toivon oman urheilutaustan tuovan lisää näkökulmia asiakkaan hoitoon!
TOIMIPISTEEN
YHTEYSTIEDOT
PUHELIN
Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla
TOIMIPISTEEN OSOITE
Ruukintie 3

02330 Espoo
OLEMME AVOINNA
MA - PE 07:30 - 22:00
LA 08:00 - 21:00
SU 09:00 - 21:00