ESPOON TOIMIPISTE

Tutustu espoon toimipisteen henkilökuntaan

NPC_Joonas Matikainen_kuva_1
Joonas Matikainen
Osteopaatti & Urheiluhieroja
Olen työskennellyt tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa jo vuodesta 2016, jolloin valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen Hierojakoulusta. Osteopaatiksi valmistun Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2022. Tälle alalle minut veti kiinnostus anatomiaa ja fysiologiaa kohtaan sekä halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin arjessa ja liikkuessa.

Keskityn tarjoamaan asiakkailleni tehokasta apua tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin sekä kuntoutusta ja kehonhuoltoa monipuolisesti manuaalisen terapian keinoin. Perustan työni tutkittuun tietoon ja pyrin päivittämään osaamistani jatkuvasti.

Hoidossa minulle on tärkeää aina ymmärtää asiakkaan toiveet ja tavoitteet, ja rakentaa hoitosuunnitelma niiden pohjalta. Osteopaattina pyrin selvittämään perimmäisen syyn oireille, enkä pelkästään lievittämään niitä. Olen saanut hyviä vasteita mm. lihaskireyksien, selkäkivun, päänsäryn ja liikerajoitteiden hoidossa.

Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja lajitaustaa on kertynyt mm. käsipallosta, kuntosaliharjoittelusta ja kamppailulajeista. Tällä hetkellä vapaa-aika kuluu boulderoinnin, brasilialaisen jujutsun ja koiran kanssa ulkoilun parissa.

Varaa aika hierontaan tai osteopatiaan ja katsotaan kuinka voin auttaa juuri sinua!

NPC_Mikko Jantunen_Kuva 2_crop 1
Mikko Jantunen
Koulutettu Hieroja, Liikuntaneuvoja, Koripallovalmentaja
Olen valmistunut kesällä 2021 hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta. Hierontakoulun lisäksi olen valmistunut Vierumeältä
Liikuntaneuvojaksi. Toimin hieronnan ohella myös ammattivalmentajana koripallossa. Urheilu ja liikunta ylipäätänsä on lapsuudesta asti ollut minulle jokapäiväinen asia. Lajitaustaltani olen entinen kilpakoripalloilija ja aktiivinen liikkuja.
Hieronnassa olen kiinnostunut koko kehon hyvinvoinnista ja erityisesti palautumisesta, sekä suorituskyvyn parantamisesta. Olen toiminut myös fysiikkavalmentajana, joten hieronnan yhdistäminen siihen sopii loistavasti. Aikaisemmat asiakkaat ovat koostuneet kaikenikäisistä, nuorista aina eläkeläisiin asti.
Vapaa-aika kuluu perheen, koripallon ja kahden huskyn kanssa touhuamiseen.
edf
Sami Kokko
Koulutettu hieroja

(Olen sairaslomalla 1.12-31.1.2023)

Nyt uran vaihdon jälkeen olen löytänyt itselleni unelma ammatin. Logistiikan kehittämisen asiantuntijan työt sai jäädä ja lähdin tekemään itselle uutta ammattia kehonhuollon parissa.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta vuonna 2018, erikoistuen nivelliikkuvuuden edistämiseen. Opiskeluaikanani asiakkaani koostui nuorista eläkeikäisiin sekä Esport Oilersin salibandyliigan pelaajista.

Urheilu sekä eri pallopelit ovat olleet jo nuoresta matkassa mukana. Jalkapalloa olen pelannut pikku junnusta aina A-nuorten SM-tasolle saakka. Teini-ikäisenä aloitin kuntosalilla käymisen ja se onkin pysynyt aktiivisena harrastuksena jo 30 vuotta. Perhokalastus, laitesukellus ja vapaalasku kuuluvat myös harrastuksiini aina kun mahdollisuus niihin löytyy.

Kiinnostukseni kohteena tällä hetkellä on kehon liikkuvuuden parantaminen, liikkuvuusharjoitteiden tekeminen sekä miten lihashuolto niitä tukee.

 

Madde-e1600270791373
Madeleine Ehnberg
Urheiluhieroja
Olen harrastanut kaikenlaista, mm tanssia, luistelua ja sirkuskoulua. Se “oma laji” löytyi kuitenkin jo 6 vuotiaana ratsastuksesta, ja nykyään treenaan ja kilpailen aktiivisesti omalla hevosella kansallisella tasolla esteratsastuksessa. Vapaa-aikani vietän tallin ulkopuolella hyvin harvoin, mutta jos/kun siihen siunautuu aikaa, niin nautin mielelläni ystävieni tai koirani seurasta.
Erityisesti ratsastuksen kautta onkin herännyt nykyinen kiinnostus kehonhuoltoon ja vammojen ennaltaehkäisyyn, jonka takia päädyinkin opiskelemaan koulutetuksi hierojaksi.
Valmistuin Espoon hierojakoulusta keväällä 2019 urheiluhierojaksi, erikoistuneena nivelliikkuvuuden edistämiseen.
Koulun aikana sain tehdä yhteistyötä monen eri urheilulajin edustajan kanssa, jonka ansiosta olen oppinut rutkasti lajikohtaisia-asioita, ja niistä on ollut minulle valtavasti hyötyä.
TOIMIPISTEEN
YHTEYSTIEDOT
PUHELIN
Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla
TOIMIPISTEEN OSOITE
Ruukintie 3

02330 Espoo
OLEMME AVOINNA
MA - PE 07:30 - 22:00
LA 08:00 - 21:00
SU 09:00 - 21:00

Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki