Meidän Tiimi

Tervetuloa tutustumaan meidän moniammatilliseen tiimiin!

NPC_Miro Riissanen_Kuva1
Miro Riissanen
Jalkaterapeutti
Olen koulutukseltani jalkaterapeutti (AMK) ja erikoisosaamiseni on alaraajojen kokonaisvaltaisessa hoidossa ja kuntoutuksessa. Vastaanotolleni voit tulla erilaisten jalkavaivojen kanssa, esimerkiksi lonkan, polven, säären, nilkan tai jalkaterän kivun takia.
Jalkaterapiavastaanotolla suoritan alkuhaastattelun ja tilanteen mukaan erilaisia testejä, harjoitteita ja liikkeen analysointia. Tarjoan myös monipuolista jalkojen ja alaraajojen manuaalista terapiaa käyttäen perushierontaa/hierontaotteita, fascia-käsittelyä raudoilla sekä mobilisaatiota. Minulle voit varata ajan myös kehonhuoltoon.
Vaikka erikoisosaamiseni keskittyy alaraajoihin, huomioin asiakkaassa aina kokonaisuuden. Pyrin kehittämään ammattitaitoani täydennyskoulutuksilla ja tutkimustiedolla. Tulevaisuuden suunitelmissa on jatkokouluttautua alalla.
Minulta löytyy pitkä lajitausta jääkiekon parista sekä muista pallopeleistä. Olen edelleenkin aktiivinen liikkuja ja vapaa-ajan urheiluharrastuksiin kuuluu crossfit ja juoksu, niin tiellä kuin poluilla. Tällä hetkellä myös valmennan työkseni crossfit-salilla.
NPC_Jonathan Ndongala_Kuva1
Jonathan Ndongala
Koulutettu hieroja
Liikunnalla on aina ollut suuri merkitys jokapäiväisessä elämässäni, suurimmilta osin jalkapallon sekä kuntosalin osalta. 
Kilpataustaa löytyy yli 10 vuotta ja edelleen toimin aktiivisena pelaajana.
Otteitani voi seurata Jalkapallon Miesten Kakkosesta.
Monien kokemieni sekä näkemieni loukkaantumisten johdosta kiinnostus alaan heräsi. Halu oppia ihmisen fysiologiasta, anatomiasta sekä kropan toiminnasta on suuri.
Urheiluhierojaksi olen valmistunut kesäkuussa 2021, Helsingin hierojakoulu Relaxista. Koulutuksen aikana vastaaotolla on käynyt kaikentyyppisiä asikkaita mm. ammattijalkapalloilijoita, olympiaurheilijoita sekä iäkkäitä ihmisiä.
Hierojana haluan tarjota jokaiselle yksilöllistä hoitoa ja auttaa lisäämään jokaisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämän vuoksi kehitän jatkuvasti osaamistani osallistumalla erilaisiin jatkokoulutuksiin. Tarvittaessa ohjaan mielelläni asiakkaani eteenpäin jollekkin muulle alan ammattilaiselle.
Tervetuloa!
(I’m happy to serve you also in English & French)
NPC_Sasu_Toikka_Kuva_1
Sasu Toikka
Naprapaatti (Opiskelija)
Olen neljännen vuoden naprapaattiopiskelija, valmistun keväällä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta Kotkasta.
Olen toiminut viimeiset 10 vuotta ammattiurheilijana pesäpallon parissa, ensi kesänä Imatralla. Saavutuksina minulla on kaksi SM-hopeaa ja yksi pronssi, sekä kaksi Itä-Länsi edustusta. Olen pitänyt kesästä 2020 asti opiskelijavastaanottoa, joten kokemusta potilastyöstäkin on ehtinyt jo kertyä.
Alun perin minusta piti tulla rakennusinsinööri, mutta kahden vuoden opiskeluiden jälkeen huomasin, että terveys- ja hyvinvointiala kiinnosti paljon enemmän.  Kiinnostukseni alaa kohtaan on kasvanut vuosien varrella ja urheilun parissa olenkin nähnyt läheltä niin pienempiä, kuin isompiakin loukkaantumisia. Minua kiinnostaa erityisen paljon urheiluvammojen tutkiminen ja hoito, sekä ihmiskehon toiminta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tavoitteenani on auttaa jokaista asiakastani yksilöllisesti kohti kivutonta liikkumista.
Urheilijana minulla on käytännön kokemusta kuntoutumisesta ja tiedän, kuinka vaikeaa on elää kipujen ja vaivojen kanssa. Tämä vaatii niin henkistä, kuin fyysistä jaksamista ja tässä prosessissa haluan olla mukana auttamassa muita.
NPC_Tanja Heiskanen_Kuva1
Tanja Heiskanen
Koulutettu hieroja (+Kuivakuppaus)

Olen teinitytön äiti Lohjalta ja työskentelen osa-aikaisesti sairaanhoitajana. Sairaanhoitajaksi valmistuin
v.2000, mutta muutama vuosi sitten minua alkoi kiinnostamaan enemmän myös sairauksien ennaltaehkäisy, terveyden edistäminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Niinpä opiskelin hyvinvointivalmentajaksi Helsingin PTCA Health Coaching Akademyssa.

Kun valmistuin jouluna 2019, perustin oman hyvinvointialan yrityksen, jossa valmennan asiakkaitani kokonaisvaltaisesti ravitsemukseen, liikkumiseen, palautumiseen, uneen, stressinhallintaan, työhyvinvointiin, ajanhallintaan, motivaatioon ja näiden tasapainoon liittyvien haasteiden ratkaisemiseksi.

Valmennustyön myötä minua alkoi kiinnostaa myös kehonhuolto ja kehon liikkumisen parantaminen, joten opiskelin hierojaksi Espoon Hierojakoulussa, josta valmistuin kesäkuussa 2021. Samalla opiskelin Firstbeat- hyvinvointiasiantuntijaksi.

Tällä hetkellä opiskelen purentalihasten hierontaa sekä NLP:tä. Omalla hoitohuoneellani (Lohja) teen klassisen hieronnan yhteydessä myös imukuppihierontaa ja laserhoitoja lihas- ja nivelkipuihin. Hoitohuoneelta löytyy kahvakuulat ja crosstrainer, joita myös itse käytän ahkerasti.

Koirien kanssa lenkkeily kuuluu myös päivittäiseen ohjelmaani. Työssäni minulle erittäin tärkeää on asiakkaan kunnioitus ja kuunteleminen sekä hoitotyötä tehdessäni löytää asiakkaan tarpeisiin ja mahdollisiin rajoitteisiin sopivat hoitomuodot, joilla parantaa asiakkaan fyysistä, psyykkistä kuin myös sosiaalista hyvinvointia.

 

NPC_Satu Koivuranta_Kuva3
Satu K
Koulutettu hieroja (Osteopaatti opiskelija)
Olen käynyt hierojakoulun Tampereella Carl Wilhelm Akatemiassa. Siellä innostuin anatomiasta ja tällä hetkellä opiskelenkin OSTEOPATIAA Metropolia Ammattikorkeakoulussa.
Työtäni hierojana ohjaa ajatus siitä, että ihminen on laaja kokonaisuus. Minulle on tärkeää, että asiakas tulee aidosti kohdatuksi ja kuulluksi, jotta hoito voi olla tarpeiden mukaista.
Monipuolinen urheilu ja  luonnossa liikkuminen ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Nuorempana olen pelannut useita vuosia salibandya. Tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu pääosin juoksun, pyöräilyn, vaeltamisen sekä metsästyksen parissa.

 

VARAA AIKASI SATULLE TÄSTÄ

Lasse
Lasse Liikanen
Vastaava Fysioterapeutti (Senior Therapist)

Liikuntaa olen harrastanut aktiivisesti koko elämäni. Pääpainona harjoittelussa on pysynyt aina kamppailulajit vaikka nuorempana ajauduin myös joukkueurheiluun, jossa kilpailin SM-tasolla.

Vapaa-aikani kuluu luonnossa tai liikunnan parissa.

Fysioterapiassa lähestymistapani on asiakaskeskeinen, käytän kliinisentyön viitekehyksenä mallia nimeltä “The Integrated Systems Model”.
Syventävän koulutuksen kyseiseen malliin kävin vuonna 2014 Kanadassa ja vuonna 2016 sertifoiduin ISM-terapeutiksi, joka syvensi kliinistä osaamistani entisestään. Lisäkoulutuksia on kertynyt paljon Suomessa ja kansainvälisesti.

(Toimin eri ammattilisten tahojen apukouluttajana (The Barral Institute, Diane Lee & accosiates) ja toimin myös kouluttajana).

 

Juha
Juha Mikkola
Koulutettu hieroja

Olen nuoresta asti ollut kiinnostunut urheilusta ja liikunnasta. Harrastin koripalloa 15 vuotta, aina yliopistotasolle asti Yhdysvalloissa. Lajiin liittyvät kuntosaliharjoitukset ja kehonhuolto ovat edelleen mukana omassa tekemisessä. Nykyisin vapaa-aikani kuluu kuntosalin, lenkkeilyn ja pyöräilyn parissa.

Olen valmistunut Hierontakoulu Atlaksesta jossa erikoistuin nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Työskentelen myös  palomies-sairaankuljettajana Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella.

Kiinnostukseni alaan alkoi omien vaivojen ja loukkaantumisten kautta. Opiskelut aloitin halusta lisätä anatomian osaamista/tietoa ja tätä kautta paremmin ymmärtämään omaa kehoani ja auttamaan muita lisäämään suorituskykyä ja hyvinvointia.

 

SaSe
Sami Setälä
Urheiluhieroja
Olen urheillut koko ikäni ja lajeista jalkapalloa olen pelannut yli 20 vuotta kilpatasolla. Toimin myös valmentajana jalkapallossa A-junioreiden SM-tasolla, sekä edustusjoukkueen huoltojoukoissa. Minulta löytyy kokemusta myös kamppailulajeista ja kuntosalista.
Oman vammahistorian seurauksena aloin kiinnostumaan anatomiasta, tasapainoisesta harjoittelusta sekä kehonhuollosta.
Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2015. Opiskelun aikana sain kokemusta HIFK:n
jääkiekkojoukkueen sekä HJK:n jalkapallojoukkueen ammattiurheilijoiden lihashuollosta, yhdessä
joukkueiden huoltotiimin kanssa. Kokemusta löytyy myös esim. yleisurheilun, triathlonin ja kuntosali harrastajista.
Teen aina parhaani asiakkaan hyvinvoinnin parantamiseksi. Katsotaan yhdessä laadukas hoitosuunnitelma ja liikutaan kohti toimivaa kehoa.
Janina_Profiili
Janina Palviainen
Urheiluhieroja

Olen valmistunut urheiluhierojaksi hierojakoulu Relaxilta. Hierojana tavoitteenani on tarjota jokaiselle laadukasta ja tarpeiden mukaista hoitoa.

Työskentelen myös personal trainerina ja tätä kautta olen kiinnostunut entistä enemmän anatomiasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Liikunta on aina ollu suuressa roolissa elämässäni. Lajitaustaa löytyy mm. pesäpallosta, tanssista sekä yleisurheilusta. Kuntosaliharjoittelusta kiinnostuin jo nuorena ja tällä hetkellä omat treenit painottuvatkin sinne.

 

IMG-20200207-WA0008
Joonas Ala-Kurikka
Urheiluhieroja
Olen valmistunut urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2019. Opiskelujen aikana työskentelin aktiivisesti HIFK- jääkiekkojoukkueen ja HJK-jalkapallojoukkueen parissa heidän huoltotiimin tukena.
Itse olen harrastanut lajeja laidasta laitaan, nykyään kuitenkin kuntosali ja luonnossa koiran kanssa patikoiminen ovat pääasialliset harrastukset. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut kehonhuollosta ja anatomiasta, ja miten hieronnalla sekä muulla kehonhuollolla on mahdollisuus vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti.
Palvelen asiakkaita aina yksilölliset tarpeet ja asiakkaan omat toiveet huomioon ottaen. Minulle on myös tärkeää kehittää omaa osaamista jatkuvasti, jotta tieto ja työkalut pysyvät ajantasalla.
IMG_4500 (1)
Eetu Kuosmanen
Osteopaatti & Koulutettu hieroja

Koulutukseltani olen osteopaatti, koulutettu hieroja ja personal trainer. Osteopaatiksi valmistuin Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Olen työskennellyt hyvinvointi- ja liikunta-alalla vuodesta 2015 lähtien, manuaalista terapiaa olen tehnyt vuodesta 2017 alkaen.

Työssäni olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesti asiakkaan hyvinvoinnista. Osteopaattisessa hoidossa yhdistelen monipuolisesti erilaisia tekniikoita suorista nivel- ja pehmytkudoskäsittelyistä pehmeämpiin osteopaattisiin hoitomenetelmiin. Osteopaattisen hoidon tueksi ohjaan mielelläni yksilöllisiä harjoitteita tukemaan hoitoa ja edistämään hoitotulosten pysyvyyttä. Osteopatian monipuolisten lähestymismahdollisuuksien avulla jokaiselle asiakkaalle löydetään varmasti sopiva lähestymistapa hoitoon. Hoidan mielelläni monipuolisesti erilaisia asiakkaita toimistotyöntekijöistä aktiiviliikkujiin ja urheilijoihin. Myös nuoret liikkujat ovat tervetulleita vastaanotolleni. Pidän ammattitaitoani yllä jatkuvalla lisäkouluttautumisella.

Kaikki harrastukseni ovat aina liittyneet liikuntaan tai urheiluun, joten on luonnollinen jatkumo työskennellä alalla, jossa voin auttaa asiakkaita tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kanssa sekä tukea harjoittelua, palautumista sekä auttaa vaivojen ennaltaehkäisyssä. Nuorempana päälajeinani olivat jalkapallo ja hiihto. Nykyisin vapaa-ajalla tulee myös aktiivisesti treenattua kuntosalilla sekä pelattua golfia. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat pallo- ja mailapelit, kestävyysurheilu sekä voimaharjoittelu. Vastaankin mielelläni hoidon ohella yleisesti kysymyksiin harjoittelusta, hyvinvoinnista sekä urheilusta.

 

IMG_2359
Jukka Soini
Fysioterapeutti

Liikkuminen ja sen tuoma ilo ovat olleet lähellä sydäntäni
pienestä pitäen. Olen harrastellut laidasta laitaan lähes kaikkea mahdollista lyhyen
elämäni aikana. Pääpainona on kuitenkin ollut salibandy, josta minulla on huippu-urheilukokemusta
pelaajana suomen pääsarjatasolta (nykyisin F-liiga) useamman vuoden ajalta.

Lisäksi intohimonani ovat tällä hetkellä lähes kaikki mahdolliset mailapelit, joista mainitsemisen arvoisina erityisesti tennis ja golf. Vapaa-aikani kuluukin pääosin eri lajien parissa, jota tasapainottaa ruoanlaitto, josta olen innostunut viimeisten vuosien aikana.

Fysioterapeuttina haluan tarjota asiakkailleni vilpitöntä
apua tilanteessa kuin tilanteessa ja opettaa, sekä rohkaista heitä liikkumaan parhaan osaamiseni mukaan. Mielestäni parhaan avun ihmiset saavat liikunta- ja terveysalalla eri ammattikuntien tiiviistä yhteistyöstä, sekä luottamuksesta ja arvostuksesta toisten osaamista kohtaan. Siksi haluankin kannustaa alaa tähän suuntaan ja työskentelen mielelläni yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa.

 

IMG_0840
Väinö Haajanen
Urheiluhieroja

Urheilu on kuulunut elämääni koko ikäni ajan, suurimmilta osin koripallon parissa. Kilpailutaustaa löytyy myös alamäkipyöräilystä, mutta palloa olen pompotellut valtakunnallisella tasolla vuodesta 2010 alkaen, C-juniorien sm-sarjasta aina A-juniorien sm-sarjaan saakka. Nykyään peliotteitani voi seurata miesten 1B-divisioonassa. 

Vapaa-aikani töiden ja koripallon ulkopuolella kuluu pääasiassa punttisalilla sekä maastopyöräpoluilla.

Valmistuin kesällä 2020 Espoon hierojakoulusta urheiluhierojaksi. Koulutuksen aikana asiakkaiden kirjo vaihteli yli 90-vuotiaista aina ammattiurheilijoihin saakka, joten kaikentyyppisten asiakkaiden tarpeet ja vaivat ovat tulleet tutuiksi.

Asiakkaiden monipuolinen hyvinvointi on minulle erittäin tärkeää, joten pyrin kehittämään ammattitaitoani jatkuvasti. Neuvon mielelläni asiakkailleni ohjeita kehonhuoltoon sekä vinkkejä esimerkiksi arjen ergonomiaan.

VARAA AIKASI VÄINÖLLE TÄSTÄ

Oscark
Oscar Hildén
Perustaja / Toimisto / Urheiluhieroja

Tällä hetkellä pidän vastaanottoa Hernesaaren toimipisteellä.

Jenna_1
Jenna Tuomainen
Urheiluhieroja

Liikunta on aina ollut osana elämääni. Tänä päivänä se pitää sisällään kuntosaliharjoittelua, jonka parissa onkin vierähtänyt jo useampi vuosi enemmän ja vähemmän tavoitteellisesti. Tätäkin rakkaampana harrastuksena pidän kuitenkin lenkkeilyä ja luonnossa liikkumista.

Kiinnostus alaan heräsikin juuri omien harrastusten kautta, halusin oppia lisää ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä hyvinvoinnista.

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Kuopion hierojakoulusta vuonna 2016, erikoistuen nivelliikkuvuuden edistämiseen. Lisäksi suoritin Varalan urheiluopistossa liikunnanohjauksen peruskurssin keväällä 2019.

Hierojana haluan tarjota jokaiselle juuri hänelle yksilöityä hoitoa, toimiva keho on osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kuva 1
Marko Tiilikainen
Koulutettu hieroja

Olen valmistunut hierontakoulu Atlaksesta 2020 sekä suorittanut I-tason Yumeiho terapeutin koulutuksen Pietarissa International School Yumeiho 2019. Tavoitteena hoidoissani on saada keho rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.

Urheilu on ollut keskeisenä osana elämää lapsuudesta asti, eritoten juoksu, joka on pysynyt mukana tavoitteellisena harrastuksena sekä välillä vain mukavana lisänä kiipeilyn ja salitreenin ohella. Pitkän omakohtaisen kokemuksen myötä ymmärrän hyvin mitä me juoksijat tarvitsemme palautuaksemme, että pääsemme pitemmälle ja nopeammin.

 

Tonik
Toni Aho
Toimisto / Perustaja / Urheiluhieroja

Tällä hetkellä pidän vastaanottoa Hernesaaren toimipisteellä.

Julia_2
Julia Nyqvist
Personal Trainer & Fysioterapeutti

Vuonna 2011 löysin sattumalta Crossfitin ja thainyrkkeilyn ja aloitin aktiivisen liikunnan 18-vuotiaana. Tätä elämänmuutosta en todellakaan ole katunut. Nopeasti päätin satsata kokonaan Crossfittiin ja uuden elämäntavan myötä heräsi kiinnostus  auttaa muita ihmisiä liikkumaan enemmän ja paremmin. Opiskelu alalla tuntui luonnolliselta ja valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2017. Tehtyäni suuria muutoksia ruokavaliooni, huomasin vaikutuksen olooni, treeneihini sekä palautumiseeni. Täten kiinnostuin ravinnon tärkeydestä ja merkityksestä osana elämää. 

Näen ja kohtaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Pidän aina kaikki osa-alueet mielessä; harjoittelun, palautumisen, ravitsemuksen sekä mindsetin. Usein minulla on fysioterapeutin lasit päässä, varsinkin kun kyseessä on liikkeiden oppiminen ja korjaaminen. Uskon siihen, että elämän kaikki osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Haluan auttaa ihmisiä löytämään oman henkilökohtaisen fyysisen sekä psyykkisen potentiaalinsa. Valmentajana olen kannustava, positiivinen ja vaativa.

Osaamisalueeseeni kuuluu:

Yksilövalmennus

Voimaharjoittelu ja painonnosto

Crossfit/ toiminnallinen harjoittelu 

Ravintovalmennus

Ohjelmointi

Stressinhallinta, elämäntavat ja palautuminen

Fysioterapiaa osana harjoittelua

Treenaaminen ja liikunnallinen elämäntapa ovat minulle erittäin tärkeitä. Uskon että aina kannattaa oppia uutta. Kehityn valmentajana sekä ihmisenä opiskelemalla ja käymällä kursseja. Tällä hetkellä suoritan ravitsemusopintoja työni ohella.

 

NPC_Kira Garner_Valmentaja_2
Kira Garner
Äitiysvalmentaja / Personal Trainer

Positiivinen ja pirteä, laajan kokemusrikkaan historian Personal Trainerina luonut voimaharjoitteluun ja toiminnalliseen harjoitteluun keskittyneenä, unohtamatta tärkeintä eli henkisen puolen hyvinvointia ja tukemista. Jokainen asiakkaani tekee minun päiväni ja minä toivon tekeväni yhtälailla heidän. Koen, että asiakkaan ja valmentajan  suhteen tulee olla hyvä, jotta toivottuihin tavoitteisiin päästään. Tärkeitä asioita ovat luottamus, avoimuus ja treenaamisen tulee olla myös hauskaa ja tietysti fyysisesti kuin henkisestikin palkitsevaa.

Koulutus

Äitiysliikuntavalmentaja

Äitiysliikunnan peruskoulutus

Äitiysliikunnan jatkokoulutus

Vatsalihasten erkaumakoulutus

Äitien ravinto-ohjaus koulutus

Lantiopohjan peruskoulutus

Hyvinvointivalmentaja / Wellness Coach

Personal Trainer

Kuntosalivalmentaja

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto:

Lähihoitaja

 

NPC_Kuva_LauraK_3jpg
Laura Katajisto
Urheiluhieroja

Liikunta ja urheilu on ollut iso osa elämääni lapsuudesta saakka. Olen harrastanut monia eri lajeja, joista pisimpään pesäpalloa Porin Pesäkarhuissa aina B-tyttöjen suomenmestaruuteen asti. Nyt harrastuksiini kuuluu kuntosalilla treenaaminen, crossfit ja lenkkeily sekä kesäisin myös golf.

Valmistuin urheiluhierojaksi elokuussa 2020 Tampereen Urheiluhierojakoulusta. Oman urheilutaustani kautta kiinnostuin kehonhuollosta ja sen tärkeydestä vammojen ja loukkaantumisten ehkäisemisessä.

Hierojana tavoitteeni on palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti ja auttaa lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tällä hetkellä opiskelen Metropoliassa ensihoitajaksi, mutta haluan myös kehittää jatkuvasti osaamistani hierojana.

 

IMG_20210731_163040__01
Leila Gharghour
Koulutettu hieroja
Olen kautta elämäni harrastanut kaikenlaista urheilua ja liikuntaa. Näihin kuuluu muun muassa salibandy, koripallo, vapaapalokunta ja uinti nyt nimetäkseni muutaman. Näistä on lähtenyt ymmärrykseni kehon huollon tärkeydestä ja täten kiinnostus hieronnasta on ollut jo varhaisnuoruudesta asti.
Näin päädyinkin kouluttautumaan hierojaksi Suomen hierojakoulussa. Koulutuksen aikana opin erilaisia tapoja toteuttaa yksilöllistä hierontaa. Opin hyvin eritoten faskia-ja triggerpistehoitoa sekä nivelten liikkuvuutta edistävää hierontaa. Uskon silti että erityisesti aito haluni auttaa muita on paras lähde hyvälle hieronta kokemukselle.
Language skills: Finnish English
Jenni_1
Jenni Soikkeli
Koulutettu hieroja
Olen ammatiltani koulutettu hieroja sekä vastavalmistunut fysioterapeutti. Hierojaksi olen valmistunut vuonna 2012 Tampereen Urheiluhierojakoulusta, fysioterapian opinnot veivät 4 vuodeksi Hollantiin.
Näiden lisäksi olen työskennellyt Fustra -sekä yksilövalmentajana, niin työikäisten kuin urheilijoiden parissa. Ennen opiskelua pelasin ja harjoittelin golfia tavoitteellisesti ja sen takia kiinnostuin myös fysiikkavalmentamisesta, eniten kokemusta minulle on kertynyt TULES- asiakkaiden, golffareiden sekä tenniksen pelaajien parista.
Työssäni pyrin aina toimimaan ratkaisukeskeisesti, ottaen ihmisen huomioon kokonaisvaltaisesti sekä rakentamaan hoitosuunnitelman tarpeidesi mukaan, jolloin on myös mahdollisuus saada aikaan tuloksia pitkällä tähtäimellä. Tervetuloa!
Please don’t hesitate to book an appointment even though you wouldn’t speak Finnish, I’m at your service in English as well!
Heikki_1
Heikki Hulkko
Fysioterapeutti / Urheiluhieroja / PT
TAUSTA JA TYÖKOKEMUS

Oma liikunnallinen tausta löytyy kamppailulajien parista, eritoten brasilialainen jujutsu ja lukkopaini, mutta tällä hetkellä keskityn voimaharjoitteluun.

Minulla on yli kymmenen vuoden kattava kokemus terveys- ja liikunta-alan ammattilaisena. Erityisesti olen keskittynyt kehon liikekontrolliin ja hallintaan, sekä voimavalmennukseen.


OSAAMISENI YDIN JA VALMENNUS


Haluan taata ohjattavilleni mahdollisimman tehokasta harjoittelua turvallisuudesta ja tekniikasta tinkimättä, sekä lisätä liikkuvuutta ja voimaa.

Tehokkaimpia keinoja ennaltaehkäistä vammojen syntyä on kasvattaa voimatasoja, kehittää asentotuntoaistia (proprioseptiikkaa) sekä liikekontrollia.

Henkilökohtainen valmennus perustuu yksilön lähtökohtiin. Siihen vaikuttavat nykyinen elämäntilanne, elämäntavat, millainen olet liikkujana ja tavoitteet valmennuksen osalta.

Nämä kaikki käymme yhdessä läpi ja kartoitamme vahvuutesi, sekä kehitettävät kohteet.

Katsomme yhdessä mikä on juuri sinun lähtötasosi. Tämä huomioiden rakennan turvallisen ja tehokkaan harjoitteluohjelman, oli kyseessä sitten vamman jälkeinen harjoittelu, edistyneempi harjoittelu tai jotain siltä väliltä.

Valmentajana olen ystävällinen, ymmärtäväinen ja huumorintajuinen, mutta samalla myös vaativa ja jämäkkä.

 

KOULUTUS

Fysioterapeutti AMK

Urheiluhieroja

Voimavalmentaja

Personal Trainer

 

ost_pusa2
Joose Pusa
Osteopaatti

Olen koulutukseltani osteopaatti AMK. Urheilu ja liikunta, erityisesti jääkiekko ja kamppailulajit ovat olleet iso osa elämääni. Nykyään vapaa-aikani kuluu muun muassa jääkiekon, kiipeilyn, golfin, retkeilyn ja lukemisen parissa. Kuntoutusalalle ja osteopatian pariin päädyin saatuani apua osteopatiasta omiin rasitus- ja traumaperäisiin vammoihin, joiden taustalla ovat olleet muun muassa jääkiekko sekä kuormittava työ Michelin-ravintoloissa.

Työssäni näen ihmisen aina yksilönä ja dynaamisena biopsykososiaalisena kokonaisuutena, pyrkien kartoittamaan oireiden taustalla olevat ylläpitävät ja altistavat tekijät. Kliinisen tutkimisen ja päättelyn sekä manuaalisen terapian lisäksi ohjaan myös kuntoutusprosessia tukevia yksilöllisiä harjoitteita. Osteopaattina näen itseni ihmisen toiminnan, liikkeen sekä kivun asiantuntijana. Hoidan monipuolisesti erilaisia toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinongelmia ja vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki, iästä tai taustasta riippumatta. Laajan lajitaustan ansiosta kykenen soveltamaan osteopaattista lähestymistä tukemaan aktiivisten liikkujien ja urheilijoiden tarpeita, mukaan lukien nuoret liikkujat.

Kehitän jatkuvasti osaamistani osallistumalla erilaisiin jatkokoulutuksiin ja seuraamalla kuntoutusalan ajankohtaista tutkimusta, tarjotakseni parasta mahdollista hoitoa asiakkailleni.

 

NPC_MariamaJatta_kuva
Mariama Jatta
Urheiluhieroja
Valmistuin vuonna 2019 urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistosta. Koulutuksen aikana työskentelin aktiivisesti HJK  veikkausliigan sekä HIFK liigan pelaajien parissa joukkueiden huoltotiimien tukena.
Lajitaustani on lähtöisin ratsastuksesta, jonka parissa vietin n. 10 vuotta. Myöhemmin kiinnostuin street-tanssista ja kuntosaleilusta. Nykyään harrastan aktiivisesti voimaharjoittelua.
Kiinnostuin kehonhuollosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista henkilökohtaisen kokemuksen perusteella. Myös uteliaisuus ihmiskehon toimintakykyyn innoittaa jokapäiväistä tekemistäni vastaanotolla.
Tavoitteenani on tarjota jokaiselle asiakkaalle parhainta mahdollista hoitoa yksilöllisesti. Pureudutaan yhdessä sun ongelma-alueisiin ja hoidetaan kroppa toimintakuntoon!

 

VARAA AIKASI MARIAMALLE TÄSTÄ
NPC_Kuva_Venla Kinnunen
Venla Kinnunen
Urheiluhieroja
Pohjois-Savolaislähtöinen, mutta sittemmin Helsinkiin muuttanut koulutettu urheiluhieroja. Asiakastyötä alalla olen tehnyt vuodesta 2018 lähtien, ja työn lomassa olen valmistunut myös lentäjäksi.
Kiinnostus hierontaan on syntynyt halusta ymmärtää ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.  Koen myös  ihmisläheisen työn ja asiakkaiden auttamisen todella palkitsevana.
Monipuolinen liikunta kuten erilaiset joukkuelajit ovat aina olleet osa elämääni. Nykyään aikaa kuluu eniten Crossfitin parissa.
NPC_Mikko Jantunen_Kuva 2_corp 2
Mikko Jantunen
Koulutettu Hieroja, Liikuntaneuvoja, Ammattivalmentaja
Olen valmistunut kesällä 2021 hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta. Hierontakoulun lisäksi olen valmistunut Vierumeältä
Liikuntaneuvojaksi. Toimin hieronnan ohella myös ammattivalmentajana koripallossa. Urheilu ja liikunta ylipäätänsä on lapsuudesta asti ollut minulle jokapäiväinen asia. Lajitaustaltani olen entinen kilpakoripalloilija ja aktiivinen liikkuja.
Hieronnassa olen kiinnostunut koko kehon hyvinvoinnista ja erityisesti palautumisesta, sekä suorituskyvyn parantamisesta. Olen toiminut myös fysiikkavalmentajana, joten hieronnan yhdistäminen siihen sopii loistavasti. Aikaisemmat asiakkaat ovat koostuneet kaikenikäisistä, nuorista aina eläkeläisiin asti.
Vapaa-aika kuluu perheen, koripallon ja kahden huskyn kanssa touhuamiseen.
Eemeli_1
Eemeli Stenroos
Urheiluhieroja
Olen aina ollut liikunnallinen ja urheilullinen persoona. Koko nuoren ikäni olen viettänyt jääkiekkoa harrastaen maalivahtina A-junioreihin saakka.
Jääkiekon ohella on tullut harrastettua oikeastaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, pallo-ja mailapelejä suosien, kuntosalilla käyden, sekä kesäisin golfia pelaillen.
Valmistuin hierojaksi keväällä 2021. Päädyin hierojakouluun, koska olen vähitellen oman urheilutaustan kautta kiinnostunut enemmän ihmiskehosta ja sen moninaisesta toiminnasta. Uskon ja toivon oman urheilutaustan tuovan lisää näkökulmia asiakkaan hoitoon!
edf
Sami Kokko
Koulutettu hieroja

Nyt uran vaihdon jälkeen olen löytänyt itselleni unelma ammatin. Logistiikan kehittämisen asiantuntijan työt sai jäädä ja lähdin tekemään itselle uutta ammattia kehonhuollon parissa.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta vuonna 2018, erikoistuen nivelliikkuvuuden edistämiseen. Opiskeluaikanani asiakkaani koostui nuorista eläkeikäisiin sekä Esport Oilersin salibandyliigan pelaajista.

Urheilu sekä eri pallopelit ovat olleet jo nuoresta matkassa mukana. Jalkapalloa olen pelannut pikku junnusta aina A-nuorten SM-tasolle saakka. Teini-ikäisenä aloitin kuntosalilla käymisen ja se onkin pysynyt aktiivisena harrastuksena jo 30 vuotta. Perhokalastus, laitesukellus ja vapaalasku kuuluvat myös harrastuksiini aina kun mahdollisuus niihin löytyy.

Kiinnostukseni kohteena tällä hetkellä on kehon liikkuvuuden parantaminen, liikkuvuusharjoitteiden tekeminen sekä miten lihashuolto niitä tukee.

 

Madde
Madeleine Ehnberg
Urheiluhieroja
Olen harrastanut kaikenlaista, mm tanssia, luistelua ja sirkuskoulua. Se “oma laji” löytyi kuitenkin jo 6 vuotiaana ratsastuksesta, ja nykyään treenaan ja kilpailen aktiivisesti omalla hevosella kansallisella tasolla esteratsastuksessa. Vapaa-aikani vietän tallin ulkopuolella hyvin harvoin, mutta jos/kun siihen siunautuu aikaa, niin nautin mielelläni ystävieni tai koirani seurasta.
Erityisesti ratsastuksen kautta onkin herännyt nykyinen kiinnostus kehonhuoltoon ja vammojen ennaltaehkäisyyn, jonka takia päädyinkin opiskelemaan koulutetuksi hierojaksi.
Valmistuin Espoon hierojakoulusta keväällä 2019 urheiluhierojaksi, erikoistuneena nivelliikkuvuuden edistämiseen.
Koulun aikana sain tehdä yhteistyötä monen eri urheilulajin edustajan kanssa, jonka ansiosta olen oppinut rutkasti lajikohtaisia-asioita, ja niistä on ollut minulle valtavasti hyötyä.