VARTIOKYLÄN TOIMIPISTE

Tutustu vartiokylän toimipisteen henkilökuntaan

NPC_Miro Riissanen_Kuva1
Miro Riissanen
Jalkaterapeutti
Olen koulutukseltani jalkaterapeutti (AMK) ja erikoisosaamiseni on alaraajojen kokonaisvaltaisessa hoidossa ja kuntoutuksessa. Vastaanotolleni voit tulla erilaisten jalkavaivojen kanssa, esimerkiksi lonkan, polven, säären, nilkan tai jalkaterän kivun takia.
Jalkaterapiavastaanotolla suoritan alkuhaastattelun ja tilanteen mukaan erilaisia testejä, harjoitteita ja liikkeen analysointia. Tarjoan myös monipuolista jalkojen ja alaraajojen manuaalista terapiaa käyttäen perushierontaa/hierontaotteita, fascia-käsittelyä raudoilla sekä mobilisaatiota. Minulle voit varata ajan myös kehonhuoltoon.
Vaikka erikoisosaamiseni keskittyy alaraajoihin, huomioin asiakkaassa aina kokonaisuuden. Pyrin kehittämään ammattitaitoani täydennyskoulutuksilla ja tutkimustiedolla. Tulevaisuuden suunitelmissa on jatkokouluttautua alalla.
Minulta löytyy pitkä lajitausta jääkiekon parista sekä muista pallopeleistä. Olen edelleenkin aktiivinen liikkuja ja vapaa-ajan urheiluharrastuksiin kuuluu crossfit ja juoksu, niin tiellä kuin poluilla. Tällä hetkellä myös valmennan työkseni crossfit-salilla.
NPC_Jonathan Ndongala_Kuva1
Jonathan Ndongala
Koulutettu hieroja
Liikunnalla on aina ollut suuri merkitys jokapäiväisessä elämässäni, suurimmilta osin jalkapallon sekä kuntosalin osalta. 
Kilpataustaa löytyy yli 10 vuotta ja edelleen toimin aktiivisena pelaajana.
Otteitani voi seurata Jalkapallon Miesten Kakkosesta.
Monien kokemieni sekä näkemieni loukkaantumisten johdosta kiinnostus alaan heräsi. Halu oppia ihmisen fysiologiasta, anatomiasta sekä kropan toiminnasta on suuri.
Urheiluhierojaksi olen valmistunut kesäkuussa 2021, Helsingin hierojakoulu Relaxista. Koulutuksen aikana vastaaotolla on käynyt kaikentyyppisiä asikkaita mm. ammattijalkapalloilijoita, olympiaurheilijoita sekä iäkkäitä ihmisiä.
Hierojana haluan tarjota jokaiselle yksilöllistä hoitoa ja auttaa lisäämään jokaisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämän vuoksi kehitän jatkuvasti osaamistani osallistumalla erilaisiin jatkokoulutuksiin. Tarvittaessa ohjaan mielelläni asiakkaani eteenpäin jollekkin muulle alan ammattilaiselle.
Tervetuloa!
(I’m happy to serve you also in English & French)
NPC_Satu Koivuranta_Kuva3
Satu K
Koulutettu hieroja (Osteopaatti opiskelija)
Olen käynyt hierojakoulun Tampereella Carl Wilhelm Akatemiassa. Siellä innostuin anatomiasta ja tällä hetkellä opiskelenkin OSTEOPATIAA Metropolia Ammattikorkeakoulussa.
Työtäni hierojana ohjaa ajatus siitä, että ihminen on laaja kokonaisuus. Minulle on tärkeää, että asiakas tulee aidosti kohdatuksi ja kuulluksi, jotta hoito voi olla tarpeiden mukaista.
Monipuolinen urheilu ja  luonnossa liikkuminen ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Nuorempana olen pelannut useita vuosia salibandya. Tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu pääosin juoksun, pyöräilyn, vaeltamisen sekä metsästyksen parissa.

 

VARAA AIKASI SATULLE TÄSTÄ

Kuva 1
Marko Tiilikainen
Koulutettu hieroja

Olen valmistunut hierontakoulu Atlaksesta 2020 sekä suorittanut I-tason Yumeiho terapeutin koulutuksen Pietarissa International School Yumeiho 2019. Tavoitteena hoidoissani on saada keho rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.

Urheilu on ollut keskeisenä osana elämää lapsuudesta asti, eritoten juoksu, joka on pysynyt mukana tavoitteellisena harrastuksena sekä välillä vain mukavana lisänä kiipeilyn ja salitreenin ohella. Pitkän omakohtaisen kokemuksen myötä ymmärrän hyvin mitä me juoksijat tarvitsemme palautuaksemme, että pääsemme pitemmälle ja nopeammin.

 

Follow these steps to schedule an appointment online:

Step 1. Select “Location”

Step 2. Select service “Category”

Step 3. Select “Service”

Step 4. Select “Staff” (Optional)

Sept 5. Press “NEXT”

You’ll get a confirmation email once your booking is confirmed. This should only take about two minutes but sometimes can take longer. If not please contact our customer service.

Customer service: 09.00-16.00 +358 44 987 7972 (WhatsApp)
Loading...
TOIMIPISTEEN
YHTEYSTIEDOT
PUHELIN
Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla
TOIMIPISTEEN OSOITE
Linnavuorentie 28 A 2.krs

00950 Helsinki
OLEMME AVOINNA
MA - PE 07:30 - 22:00
LA - SU 09:00 - 21:00