fbpx
VARTIOKYLÄN TOIMIPISTE

Tutustu vartiokylän toimipisteen henkilökuntaan

7b8cf1e6-55ab-43d7-9e86-6066dd37112f
Tiia Kohtamäki
Urheiluhieroja

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2018 Suomen Urheiluhierojaopistolta. Minulle jokainen asiakas on yksilö ja jokaisella asiakkaalla on oma tarinansa kehostaan. Pyrin jokaisen asiakkaan kanssa saamaan hoidoilla halutun lopputuloksen.

Mielenkiintoni ihmisen anatomiaan sekä fysiologiaan on syntynyt urheilun kautta. Harrastan kamppailu-urheilua ja viimeisimpänä olen valloittanut naisten ammattivapaaottelun. Oma lajitaustani on opettanut minulle mitä kehonhuolto on ja sen tärkeyden urheilijalle. Kilpaurheilutaustani on opettanut minulle paljon harjoittelusta sekä sen rytmittämisestä. Loukkaantumisten kautta olen oppinut miten vammoja hoidetaan ja niistä kuntoudutaan.

 

Kuva 1
Marko Tiilikainen
Koulutettu hieroja

Olen valmistunut hierontakoulu Atlaksesta 2020 sekä suorittanut I-tason Yumeiho terapeutin koulutuksen Pietarissa International School Yumeiho 2019. Tavoitteena hoidoissani on saada keho rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.

Urheilu on ollut keskeisenä osana elämää lapsuudesta asti, eritoten juoksu, joka on pysynyt mukana tavoitteellisena harrastuksena sekä välillä vain mukavana lisänä kiipeilyn ja salitreenin ohella. Pitkän omakohtaisen kokemuksen myötä ymmärrän hyvin mitä me juoksijat tarvitsemme palautuaksemme, että pääsemme pitemmälle ja nopeammin.

 

EmmiJärn
Emmi Järn
Urheiluhieroja

Urheilu on ollut ykkösjuttu elämässäni niin kauan kuin muistan ja tänäkin päivänä se sanelee lähes poikkeuksetta aikataulut ja menot. Omiksi lajeiksi ovat valikoituneet lapsuudessa koripallo ja vuodesta 2014 lähtien myös amerikkalainen jalkapallo, joita molempia pelaan edelleen tavoitteellisesti.

Kiinnostukseni alaa kohtaan on syntynyt oman urheilu-uran kautta ja pitkä kilpaurheilutausta on tuonut paljon erilaista kokemusta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon ja hyvinvointiin. Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2017 ja valmistumiseni jälkeen olen jatkanut opiskelua fysioterapian parissa. Mielenkiinnon kohteitani ovat urheilijan suorituskyvyn parantaminen ja urheiluvammojen kuntoutus.

 

Satu_1
Satu Laigren
Koulutettu hieroja
Olen tehnyt pitkän uran apteekissa. Nyt alanvaihtajana olen löytänyt unelma ammattini. Olen aina ollut kiinnostunut terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä ja tässä hierojan ammatissa pääsen sitä toteuttamaan.
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi hierojakoulu Relaxilta 2021 erikoistuneena raajanivelten liikkuvuuden edistämiseen. Koulun kautta minulle on kertynyt jo runsaasti kokemusta erilaisesta asiakaskunnasta.
Nuorempana harrastin aktiivisesti uintia ja nyt liikunta on vaihtunut kuntosalilla käyntiin ja ulkoiluun.
TOIMIPISTEEN
YHTEYSTIEDOT
PUHELIN
Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla
TOIMIPISTEEN OSOITE
Linnavuorentie 28 A 2.krs

00950 Helsinki
OLEMME AVOINNA
MA - PE 07:30 - 22:00
LA - SU 09:00 - 21:00