HOITOJA ARJEN HAASTEISIIN

HOIDAMME PÄIVITTÄIN VAIVOJA JOTKA HÄIRITSEVÄT ARKIELÄMÄÄ

Hieronta, Fysioterapia & Personal Training

Mikä hoitomuoto sopii sinulle parhaiten, hieronta, fysioterapia vai jokin muu?

Arki tuo omat haasteet keholle

Arkielämän keskiössä on usein suurimman osan ajasta vievät työ ja kotona tehtävät askareet. Näitä on hyvin erilaisia eri ihmisillä ja siten rasittavatkin kehoa erilailla. Hankalat työskentelyasennot tai staattinen istumatyö rasittavat kehoa, jolloin yleensä alkaa ilmaantumaan erilaisia vaivoja. Pitkittyessään nämä vaivat aiheuttavat työtehon laskua ja pahimmillaan sairauslomaa ja työkyvyttömyyttä.
Vaivat jotka olisi hieronnalla hoidettavissa hoidetaan valitettavan usein särkylääkkeillä ja lihasrelaksanteilla sekä sairauslomalla.

Tyypillisimmät vaivat

Ylivoimasesti yleisimmät vaivat, jotka ovat työperäisiä ja joihin törmäämme päivittäin ovat päänsärky, niska-hartiaseudun kiputilat, niskan jäykkyys, sormien puutuminen ja voimapuutokset ja alaselän kiputilat.
Päänsärky voi johtua niska- hartiaseudun kireydestä. Huono työskentelyasento aiheuttaa pään työntymistä eteen, jolloin niska- hartiaseutu alkaa kirtistää ja tämä ilmenee päänsärkynä
Niska- hartiaseudun kiputilat ilmenee yleensä siten, että hartiaseutua kivistää ja on tarvetta venytellä tai painaa jollakin hartioita. Pään kääntäminen ja taivuttelu sivuttain on vaivalloista ja usein näissä on liikevajaavaisuutta, eli pää ei vaan käänny.
Herääminen öisin käden puutuneisuuteen sekä voimattomuuden tunne (ei jaksa puristaa) voi johtua lihaskireyksistä niska-hartiaseudulla tai rinnan yläosassa. Tällöin yleensä kiristyneet lihakset painavat käteen menevää hermoa. Hierojamme pystyy erottelemaan tämän tekemällä erinäisiä testejä.
Huonot työskentelyasennot altistavat pidempään jatkuneina alaselän kipuilua. Asiantuntijamme pystyvät erilaisilla testeillä määrittelemään mistä kipuilu johtuu sekä kohdentaa hoito juuri oikealle alueelle.
Mikäli havaitset näitä oireita on sinun syytä hoitaa kehosi kuntoon ennen kuin tilanne pääsee turhan pitkälle.

Mikä hoitomuoto sopii sinulle??

Hoitomuoto tulee valita omien tuntemuksien mukaan,  mikäli epäröit valinnassa ota yhteys asiakaspalveluun!
Hieronnalla sekä fysioterapialla voidaan lievittää kiputiloja, helpottaa lihaskireyksiä sekä lievittää kehon stressiä. Fysioterapian avulla pureudutaan ongelmakohtiin entistä syvemmin optimoimalla liikkeen tuottaminen sekä lihasten toimivuus. Fysioterapia palveluiden käyttäminen on ehdottoman tärkeää eteenkin loukkaantumisen jälkeen, jotta kehon toiminta saadaan palautettua normaaliin tilaan. Hoitojen päätteeksi saat tarvittaessa mukaan kotihoito-ohjeita. Personal Trainer palveluita käyttämällä saat neuvoa sekä opastusta oikeanlaisiin liikuntatapoihin, jotta vaivojen syntymistä voidaan ennealtaehkäistä.
Miten varaan tapaamisen?
Online-ajanvarauksemme on auki 24/7, siirry ajanvaraukseen.
Tarvitsetko neuvoa palveluiden valinnassa ota yhteyttä asiakaspalveluun +358449877972 (Arkisin 10.00-15.00), mikäli emme ole tavoitettavissa voit jättää meille  WhatsApp-viestin asiakaspalvelun numeroon, vastaamme mahdollisimman pian.
Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki