&#x;&#x;

MEIDÄN TARINA

Hierojakoulun loppuvaiheessa kävimme yhdessä lounaalla, kuten aina aikaisemmin ja ajatukset olivat kaikilla jo tulevassa, mitä alkaisi tekemään kun valmistuu.

Joku meistä heitti ajatuksen, aluksi ihan vitsillä, että perustetaan oma yritys. Ei mennyt aikaakaan, kun heitto oli muuttunut työstettäväksi ajatukseksi.

Ajatus yhteisestä yrityksestä vain vahvistui, kun selvittelimme tarjolla olevia palveluita markkinoilla. Hieronta itsessään ei ole mikään uusi juttu, mutta halusimme auttaa nimen omaan liikunnallista porukkaa, koska olemme itsekin urheilullisia ja jokaisella vahvaa lajituntemusta eri urheilulajeista.

 

Näin reilun parin vuoden jälkeen toiminnan aloittamisesta on ollut hienoa todeta, että palveluamme on kaivattu, paljon kiitelty ja käytetty.

Samaan hengenvetoon voi myös todeta, että kuinka paljon hieronnalla pystytään auttamaan ja hoitamaan vaivoja. Urheiljoiden mukana olemme, niin harjoitus- kuin kisakaudella tai kuntoutuksen alkumetreiltä alkaen.

Tämä on myös osa meidän ajatusmaailmaa. Meiltä ei ehkä saa sitä rentouttavaa spa-tyyppistä hierontaa mutta meillä keskitytään asiakkaan vaivoihin ja kohdistetaan hoito niihin sekä annetaan vielä kotihoito-ohjeet mukaan. Tämä on sitä, mitä olemme alusta asti halunneet tehdä.

Palveluihimme on tullut lisää fysioterapia ja lisää hierojia, mutta taustalla on aina sama ajatus kuten edellä on kerrottu. Me haluamme auttaa, hoitaa vaivoja ja parantaa jokaisen asiakkaan elämänlaatua. Se on meidän tontti!

 

Terveisin,

Oscar, Toni ja Jani