Naprapatia, opiskelijavastaanotto

Vastaanotolla pyritään selvittämään vaivasi syytä kattavan alkuhaastattelun avulla, sekä tekemällä tarvittavat testaukset niin ortopedisesti, neurologisesti kuin manuaalisestikin. Hoitosuunnitelma tehdään tehtyjen testien sekä tutkimusten perusteella.

Hoito sisältää yleensä nikamien ja nivelten mobilisaatiota tai manipulaatiota, pehmytkudoskäsittelyä ja harjoitusterapiaa.

Vastaanottoa pidetään Lauttasaaren ja Hernesaaren toimipisteillä. Opiskelijavastaanotosta vastaa neljännen vuoden naprapaattiopiskelija, joka hallitsee kaikki tarvittavat hoitomuodot ja tutkimiset. Opiskelijavastaanotolle kannattaa nyt tulla tutustumaan, kun pääsee vielä ns. opiskelijahintaan.

Milloin kannattaa hakeutua naprapaatille:
  • Alaselän- ja lannerangan ongelmat
  • Alaraajan ongelmat
  • Rintarangan- ja lapojen alueen ongelmat
  • Yläraajan- ja olkapään alueen ongelmat ja toimintahäiriöt
  • Kaularangan ja niskan alueen ongelmat
  • Leukanivelperäiset ja purentaongelmat
  • Päänsärky ja huimaus
  • Urheilu- ja rasitusvammat

 

Opiskelijavastaanotto 60 min hintaan 45 € (norm. 75 €)

Varaa aika tästä!

Lauttasaareen:

Loading...
Hernesaareen:

Loading...
NPC_Sasu_Toikka_Kuva_1
Sasu Toikka
Naprapaatti & Hieroja
Olen naprapaatti, pesäpalloilija ja akatemiavalmentaja. Valmistuin keväällä 2022 naprapaatiksi
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta Kotkasta. Opiskeluiden ohella pidin opiskelijavastaanottoa
niin Kouvolassa, kuin viime keväänä Helsingissä. Olen toiminut viimeiset 11 vuotta ammattiurheilijana pesäpallon parissa, jossa olen kohdannut lukuisia urheiluvammoja niin itsellä kuin muillakin. Juuri urheilun kautta sain kipinän alaa kohtaan, jossa tutkitaan, hoidetaan ja ennaltaehkäistään tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Erityisesti urheiluvammat ja niiden hoitaminen kiinnostaa todella paljon, jonka johdosta opinnäytetyön aiheeksemmekin valikoitui urheiluvammat pesäpallossa ja tarkemmin ottaen vammatilastointiin työkalu.
Tällä hetkellä toimin myös pesäpallon akatemiavalmentajana Urhealla/Mäkelänrinteen lukiossa. Minut tavoittaa parhaiten Hernesaaren toimipisteeltä, mutta tarvittaessa myös Lauttasaaren toimipisteeltä.
Naprapaattina olen manuaalisen lääketieteen asiantuntija, jonka menetelmät perustuvat tutkittuun tietoon. Hoidan laaja-alaisesti erilaisia kiputiloja, joita voi olla esimerkiksi selkäkipu, iskiasoireet, kipu lapojen välissä, urheiluvammat tai oikeastaan mikä vain. Pidän haastavista tilanteista ja parasta vastaanottotyössä onkin se kun pääsee selvittämään jotain uutta vaivaa ja näkee kuinka hoitosuunnitelma alkaa tuottamaan tuloksia. Tärkeintä onkin luoda jokaiselle yksilöllinen hoitosuunnitelma, jonka avulla saadaan apu omiin vaivoihin.
Tervetuloa vastaanotolle!
Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki