Onko suoritustasosi lähtenyt laskuun? Käytkö oman lajin ohella kuntosalilla? Tiedätkö oikeasti mitä sinun pitäisi tehdä jotta kehityt ja saavutat tavoitteesi.

Onko oheisharjoittelu kunnossa? Tiedätkö mitä oheisharjoittelun pitäisi sisältää jotta saavutat tavoitteesi? NPC-tiimin Performance Coach vie oheisharjoittelun uudelle tasolle. Ohjelmointia tehdessä huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet sekä rajoitteet.

Nyt on mahdollisuus saada henkilökohtainen harjoitusohjelmointi Nordic Physio Centerin Performance Coachilta. Jokaiselle tehdään oma ohjelma, jota noudattamalla suoritustaso pääsee uudelle tasolle.

Ohjelmointipaketti sopii erinomaisesti kokeneelle harrastajalle. Suosittelemme tätä palvelua kilpaurheilijoille ja aktiivikuntoilijoille.

Jokainen laji on ominaisuuksiltaan erilainen, jokaisessa lajissa lihakset toimivat eri tavalla, tämän johdosta oheisharjoittelu ei kaikille ole samanlaista. Mikäli haluat kehittyä ja saada pysyviä tuloksia on sinun keskityttävä oheisharjoitteluun yhtälailla kun itse lajiharjoitteluun. Todelliset erot kilpailijoiden kesken tulevat oheisharjoittelusta. Voimaharjoittelua tarvitsee jokainen aktiiviliikkuja. Vahva ja toimiva suorituskykyinen keho on jokaiselle tärkeä, mutta miten eri lajeissa tuotetaan lajinomaista voimaa ja miten sitä harjoitetaan niin siinä Performance Coach:n rooli korostuu.

OHJELMOINTIPAKETTI SISÄLTÄÄ:

Yhden 90 min. treenin / ohjelman läpikäynnin valmentajan kanssa

8-10 VIIKON HENKILÖKOHTAISEN HARJOITUSOHJELMAN

HINTA: 249€    (sis. ALV)

LISÄTAPAAMINEN TARPEEN VAATIESSA 100 €

NÄIN SAAT OHJELMOINTIPAKETIN KÄYTTÖÖSI:
Mikäli ohjelmointi paketti sopisi sinulle ota meihin yhteyttä alla olvelalla lomkkeella niin olemme sinuun yhteydessä.
Heräsikö kiinnostus mutta haluaisit saada vielä hiukan lisätietoa?
Täytä yhteydenottolomake, niin valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä.

    Sports performance   Muscle release
    All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
    Linnankoskenkatu 16 A
    00250 Helsinki