Onko suoritustasosi lähtenyt laskuun? Käytkö oman lajin ohella kuntosalilla? Tiedätkö oikeasti mitä sinun pitäisi tehdä jotta kehityt ja saavutat tavoitteesi.

Onko oheisharjoittelu kunnossa? Tiedätkö mitä oheisharjoittelun pitäisi sisältää jotta saavutat tavoitteesi? NPC-tiimin Performance Coach vie oheisharjoittelun uudelle tasolle. Ohjelmointia tehdessä huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet sekä rajoitteet.

Nyt on mahdollisuus saada henkilökohtainen harjoitusohjelmointi Nordic Physio Centerin Performance Coachilta. Jokaiselle tehdään oma ohjelma, jota noudattamalla suoritustaso pääsee uudelle tasolle.

Ohjelmointipaketti sopii erinomaisesti kokeneelle harrastajalle. Suosittelemme tätä palvelua kilpaurheilijoille ja aktiivikuntoilijoille.

Jokainen laji on ominaisuuksiltaan erilainen, jokaisessa lajissa lihakset toimivat eri tavalla, tämän johdosta oheisharjoittelu ei kaikille ole samanlaista. Mikäli haluat kehittyä ja saada pysyviä tuloksia on sinun keskityttävä oheisharjoitteluun yhtälailla kun itse lajiharjoitteluun. Todelliset erot kilpailijoiden kesken tulevat oheisharjoittelusta. Voimaharjoittelua tarvitsee jokainen aktiiviliikkuja. Vahva ja toimiva suorituskykyinen keho on jokaiselle tärkeä, mutta miten eri lajeissa tuotetaan lajinomaista voimaa ja miten sitä harjoitetaan niin siinä Performance Coach:n rooli korostuu.

OHJELMOINTIPAKETTI SISÄLTÄÄ:

Yhden 90 min. treenin / ohjelman läpikäynnin valmentajan kanssa

HENKILÖKOHTAISEN HARJOITUSOHJELMAN

HINTA: 249€    (sis. ALV)

LISÄTAPAAMINEN TARPEEN VAATIESSA 100 €

Heräsikö kiinnostus mutta haluaisit saada vielä hiukan lisätietoa?
Täytä yhteydenottolomake, niin valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä.

  NÄIN SAAT OHJELMOINTIPAKETIN KÄYTTÖÖSI:
  1. HANKI OHJELMOINTIPAKETTI VERKKOKAUPASTA
  2. TÄYTÄ ESITIETOLOMAKE
  3. LÄHETÄ LOMAKE PERFORMANCE COACHILLE
  4. PERFORMANCE COACH OTTAA SINUUN YHTEYTTÄ
  Nimi: Antti Virolainen

   

  Kuka minä olen?

  Olen hyväntuulinen valmentaja, joka löytää jokaiselle kehittävän tavan harjoitella. Harjoitellaan monipuolisesti rennolla otteella. Opit turvalliset ja tehokkaat liiketekniikat, saat monipuolisen liikepankin ja harjoitteluun käyttämäsi aika tuo tuloksia tavoitteiden mukaisesti.

   

  Kokemus

  Taustalla 17 vuotta kuntosaliharjoittelua, joista viime vuodet keskittyen toiminnalliseen harjoitteluun. Nykyään Crossfit, maastopyöräily ja juoksu kuuluvat omaan harjoitteluun.

  Erityisosaaminen: Voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, lihashuolto, palautuminen ja ravintovalmennus

  Koulutus

  Tällä hetkellä opiskelen Itä-Suomen yliopistossa terveystieteitä, toimin myös Crossfit -valmentajana.

  Olen kartoittanut hyvin laajan ymmärryksen liikunnasta sekä valmentamisesta usean eri arvostetun liikunta-alan koulutuksesta, olen suorittanut seuraavat tutkinnot:

  FAF Foundation

  FAF Gym Instructor

  FAF Personal Trainer

  Nutrition Coach (Trainer4you),

  Firstbeat analysis

  Kehitän jatkuvasti ammatillista osaamistani.

  Minut löytää seuraavista rekistereistä: APT (Auktorisoitu Personal Trainer) ja EREPS (European register of exercise professionals).