Ryhmäliikunta

outdoor training

by NORDIC PHYSIO CENTER

Treenaa kuin ammattiurheilija Valmentajamme Heikin kanssa, jolla on yli 5000 tunnin kokemus valmentamisesta niin aktiiviliikkujien kuin ammattiurheilijoiden kanssa.

Treenit koostuvat omankehonpainolla tehtävistä liikkeistä jotka pystytään tekemään paikasta tai kuntotasostasi riippumatta ulkoilmassa. Mukaan voit tulla missä vaiheessa vain mikäli ryhmässä on tilaa.

Heikki on koulutukseltaan Personal Trainer, Urheiluhieroja, Voimavalmentaja sekä Fysioterapeutti. Hän on myös opiskellut kuormitusfysiologiaa ja Fysioterapeutin koulutuksen ansiosta osaa ottaan huomioon mahdolliset ”vammat” ja soveltaa niitä ohjauksessa.

Näin pääset mukaan

Varaa aika ajanvarausjärestelmästä, varausvahvistuksessa saat ohjeet osallistumisesta. 

Valitse: Location: Lauttasaari, Helsinki > Category: Valmennuspalvelut > Service: Ryhmäliikunta, Ulkona, Kehonpainoharjoittelu

Missä ja milloin

Treenit ovat kerran viikossa Maanantaisin klo. 17.30-18.30 alkaen 18.10.2021. Ryhmään mahtuu jopa 16 osallistujaa per treeni. Paikkana toimivat Lauttasaaren Urheilukenttä sekä sen lähimaasto. Nähdään pukutilojen/parkkipaikan lähistöllä n. 10 min ennen aloitusta.

Varmista paikkasi varaamalla aikasi heti, paikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.

(ilmainen pysäköinti urheilukentän parkkipaikalla)

Hinta

Kertakäynti: 15€

5krt-sarjakortti (13€/kerta)

10krt-sarjakortti (10€/kerta)

Maksu paikanpäällä, maksutapa: Maksukortti (Visa,MasterCard,Amex), MobilePay, Apple Pay, Liikunta ja kulttuuri -etu

Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki