henkilöstön hyvinvointi työympäristössä

Henkilökuntaan kannattaa sijoittaa, Valtionneuvoston julkaisua lainaten: “Euroopassa ja Pohjois Amerikassa tehtyjen tutkimusten mukaan työpaikkaliikuntaan sijoittaminen kannattaa: panostus  tulee 1,5–5,5-kertaisena takaisin.”  

Valtioneuvoston julkaisu

Eri lähteiden mukaan keskimääräinen työntekijä on sairauspoissaolevana 7-9 päivää vuodesta. 

Op Median (https://www.op-media.fi) mukaan keskimääräinen sairauspoissaolopäivänkulu  työnantajalle on 350 € per päivä. Summassa ei ole huomioitu esim. tuotannon pysähtymisestä  aiheutuvat kulut.

hierontapalvelut

Hierontapalvelu on erikseen räätälöitävissä juuri teidän tarpeen mukaan. Hieronta-ajan kesto on vapaasti valittavissa meidän palveluista 30 minuutista 120 minuuttiin.

teidän luona

Hieroja käy teidän toimistolla ennakkoon sovittuna ajankohtana.

meidän luona

Henkilökunta käy meidän vastaanotolla ja palvelusta laskutetaan yritystä sopimuksen mukaan.

hierontaetu

Yritys tarjoaa henkilökuntaetuna hierontaedun. Palvelutarjoajana toimii Smartum, E passi, Eazybreak.

hyvä tietää!
Hierontaan soveltuu ainoastaan palveluntarjoajien tarjoama “Hierontaetu”. Esimerkiksi  Liikunta- & Kulttuuri- etua ei voi käyttää hierontapalveluihin.  
Liikunta & Kulttuuri- etua voi hyödyntää meidän liikunta- / valmennuspalveluihin.

henkilöstön hyvinvointi

Ergonomia

Työpiste-ergonomia, fysioterapeuttimme tekevät yrityksille työpaikka ergonomian  kartoituksia, raportointeja ja suosituksia.

Kehonkoostumusmittaus

Mittauksia voidaan suorittaa työpaikalla tai meidän toimipisteillä. Ryhmämittauksia tai  yksilömittauksia. Käytämme markkinoiden uusimpia mittausvälineitä.

Hyvinvointianalyysi

Kokonaisvaltainen henkilökunnan hyvinvoinnin kartoitus ja raportointi. Palvelu  räätälöidään yrityksen toiveiden ja tavoitteiden mukaiseksi.

Yksilövalmennusta meidän valmennusstudiolla

Meillä on oma n. 70 m2 valmennusstudio Lauttasaaressa. Studiolla suoritamme  ohjauksia siten, että tilassa ei ole muita valmennettavia samaan aikaan, takaamme näin asiakkaiden yksityisyyden.

Luennot

Luento kokonaisuuksia voidaan rakentaa tilaajan toiveita kuunnellen. Tyypilliset teemat ovat ryhti, arjen ja liikunnan sovittaminen yhteen, terveysliikunta, uni ja palautuminen

Ryhmävalmennukset

Ryhmävalmennukset teemalla. Selkäongelmat, liikkuvuus, keho ja mieli, äitiysvalmennus ennen ja jälkeen raskauden, juoksuvalmennus

Oscar
OSCAR HILDÉN

Yrityspalvelut ja hallinto

Voit lähettää minulle sähköpostia oscar@nordicphysiocenter.fi tai soittaa 0400 775 305. Halutessasi voit täyttää yhteydenottolomakkeen ja olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

yhteydenottopyyntö

    Mieluisin yhteydenottotapa: