PALVELUT

Here's What We Do Better

Kaikki kehonhuollon palvelut saman katon alta!
Urheiluhieronta
Urheiluhieronta sopii esimerkiksi valmistautuessa urheilusuoritukseen (maraton, crosstraining, hiihto, pyöräily tai jalkapallo-ottelu jne).
Samoin urheilusuorituksen jälkeen tapahtuvaan lihashuoltoon, jolloin esimerkiksi urheilusuorituksesta palautuminen nopeutuu.
Urheiluhieronta hoitomuotona on lähinnä urheilijoille, aktiiviliikkujille sekä kuntoilijoille.
FYSIOTERAPIA
Fysioterapia on työkyvyn, liikuntakyvyn ja liikkumisen edistämistä. Se on toimintahäiriöiden poistamista ja ennalta ehkäisemistä. Toiminnan edistämisen apuna käytetään manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa.
Fysioterapiasta on apua pitkittyneiden sekä uusiutuvien vaivojen hoidossa. leikkausten jälkikuntoutus, askellus ongelmat, kroonistunut kipu, päänsärky.
OSTEOPATIA
Osteopatia on manuaalinen eli käsin suoritettava hoitomuoto, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten ongelmien ja toiminnallisten häiriöiden hoitoon. Osteopatiassa asiakas otetaan huomioon kokonaisuutena keskittyen tukemaan asiakkaan terveydentilaa ja kokonaisvaltaista terveyden edistämistä.
INBODY-KEHONKOOSTUMUS
InBody-mittaus tarjoaa tarkan ja monipuolisen kuvan kehon tilasta sekä terveyden että fyysisen suorituskyvyn kannalta. Muutosten seuraaminen InBodyn mahdollistamalla tarkkuudella on innostavaa ja mielenkiintoista.
VALMENNUSPALVELUT
Nordic Physio Centerin palveluvalikoimasta löytyy tukea myös harjoitteluun. Olit sitten aktiiviliikkuja tai tavoitteellisesti treenaava, on meillä tarjota sinulle työkaluja omien tavoitteiden saavuttamiseen tai monipuolisuutta omaan harjoitteluun.
NAPRAPATIA
Naprapatia kuuluu myös Nordic Physio Centerin palveluvalikoimaan. Naprapaatti tekee manuaalista työtä, ohjaa ja neuvoo. Naprapaatilla on laaja osaaminen niin manaalisessa kuin terapeuttisessa työssä. Palvelumuoto sopii kaikille.
Varaa aika tästä!
Loading...
“High quality classic and sport massage! I highly recommend.”
“Osaavissa käsissä on helppo olla huollettavana. Suosittelen!”
“Ihan mahtavaa palvelua ja osaamista, suosittelen! Mä palaan takaisin!”
“Aitoa kiinnostusta ja asiantuntevaa huoltoa asiakkaan tarpeisiin, suosittelen!”
“Niskat olivat pahasti jumissa ja toimistolla työt ei oikein edistynyt. Hyvin aukes jumissa olleet niskat. Kiitoksia!”
“Excellent massage and service! I feel really good after the treatment!”
“Todella loistavaa palvelua ja ammattitaidolla, suosittelen lämpimästi!! Tulen ehdottomasti uudestaan!”
“Se tunne kun veri taas kiertää päähän asti. Iso kiitos päivän pelastamisesta ja nyt kyllä tiedän missä tätä kroppaa jatkossa huolletaan!”
“Joka paikka jumissa ja joka paikkaa kolottaa, enkä varsinaisesti ole mistään notkeimmasta päästä. Kaveri suositteli eikä suotta! Kroppa on vetreytynyt ja notkistunut. Olen ollut hirmu tyytyväinen. Rehellisesti pystyn suosittelemaan.”
Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki