tavoitteelisen liikkujan
suorituskyvyn parantaminen

Onko tavoitteesi parantaa suorituskykyäsi, voittaa kilpailut tai haluat oppia  miten harjoittelet lajille tyypillisiä ominaisuuksia niin että kykysi taistella kentillä paranee? 

Performance valmennuksessa opit harjoittelemaan oikein, tehokkaasti ja turvallisesti.  Valmennuksessa otetaan huomioon eri harjoituskaudet, loukkaantumiset, tavoitteet,  lajille ominaiset vammat sekä ravinto.

OMAAN URHEILULAJIIN
YKSILÖLLINEN VALMENNUS

Palvelu sopii tavoitteelliselle liikkujalle. Olet sitten juniorijääkiekkoilija, golf-kenttien  kuluttaja, ammattiurheilija tai yritysjohtaja joka tavoittelee triathloniin suorittamista on  tämä sinulle oikea palvelu. 

Räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi valmennuksessa otamme huomioon myös  seuraavat osa-alueet:

 • Arjen haasteet harjoittelulle
 • Ravinto
 • Uni
 • Stressi
 • Lajissa tai sen ulkopuolella tapahtuvat muutokset:
 • Loukkaantumiset
 • Lajivalmentajan toiveet
 • Aikataulut (työajat, kokoukset, yms.)
Täytä alla oleva lomake ja sinulle sopiva valmentaja ottaa sinuun yhteyttä.  Käytämme alla olevia tietoja ainoastaan löytääksemme sinulle sopiva  valmentaja sekä sinun yhteydenottoon.

  TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME
  Urheiluhieronta
  Urheiluhieronta sopii esimerkiksi valmistautuessa urheilusuoritukseen (maraton, crosstraining, hiihto, pyöräily tai jalkapallo-ottelu jne).
  Samoin urheilusuorituksen jälkeen tapahtuvaan lihashuoltoon, jolloin esimerkiksi urheilusuorituksesta palautuminen nopeutuu.
  Urheiluhieronta hoitomuotona on lähinnä urheilijoille, aktiiviliikkujille sekä kuntoilijoille.
  FYSIOTERAPIA
  Fysioterapia on työkyvyn, liikuntakyvyn ja liikkumisen edistämistä. Se on toimintahäiriöiden poistamista ja ennalta ehkäisemistä. Toiminnan edistämisen apuna käytetään manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa.
  Fysioterapiasta on apua pitkittyneiden sekä uusiutuvien vaivojen hoidossa. leikkausten jälkikuntoutus, askellus ongelmat, kroonistunut kipu, päänsärky.
  OSTEOPATIA
  Osteopatia on manuaalinen eli käsin suoritettava hoitomuoto, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten ongelmien ja toiminnallisten häiriöiden hoitoon. Osteopatiassa asiakas otetaan huomioon kokonaisuutena keskittyen tukemaan asiakkaan terveydentilaa ja kokonaisvaltaista terveyden edistämistä.
  INBODY-KEHONKOOSTUMUS
  InBody-mittaus tarjoaa tarkan ja monipuolisen kuvan kehon tilasta sekä terveyden että fyysisen suorituskyvyn kannalta. Muutosten seuraaminen InBodyn mahdollistamalla tarkkuudella on innostavaa ja mielenkiintoista.
  VALMENNUSPALVELUT
  Nordic Physio Centerin palveluvalikoimasta löytyy tukea myös harjoitteluun. Olit sitten aktiiviliikkuja tai tavoitteellisesti treenaava, on meillä tarjota sinulle työkaluja omien tavoitteiden saavuttamiseen tai monipuolisuutta omaan harjoitteluun.
  VALMENTAJAMME
  NPC_Kuva_Atte Kivelä_1280x1280
  Atte Kivelä
  Personal Trainer / Koulutettu Hieroja
  Hei!
  Nimeni on Atte Kivelä olen ammatiltani Personal Trainer (Trainer4You) sekä Koulutettu hieroja (Itä-Helsingin hierontakoulu).
  Vahvuuksiin kuuluvat yli 15 000 Personal Training-tunnin tuoma kokemus.
  Kuuntelen aina asiakasta ja hänen toiveita. Otan aina huomioon asiakkaan tarpeet ja osaan soveltaa valmennusta mm. asiakkaan päivän energiatason mukaan ilman että harjoittelun teho kärsii.
  Kehitän itseäni jatkuvasti koulutuksilla ja itsenäisellä opiskelulla. Valmennuksessa ja hieronnoissa otan aina yksilön huomioon. Minun filosofiani on se, että harjoittelut ja hieronnat toteutuu aina henkilön tarpeeseen, mieltymyksiin ja taipumusten mukaisesti. Näin saamme sinulle varmasti laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen.
  Harrastan monipuolisesti liikuntaa mm. lenkkeilyä, salia, kiipeilyä ja sulkapalloa.
  Minut löyttää Hernesaaren toimipisteeltä
  NPC_Marika Eskola_Kuva1
  Marika Eskola
  Fysioterapeutti / Personal Trainer

  Moikka!

  Olen fysioterapeutti, hieroja, personal trainer ja salibandypelaaja. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta. Fysioterapeuttina ja hierojana haluan tarjota asiakkailleni aina parhaan mahdollisen tuen ja avun vastaanotollani. 

  Fysioterapiassa keskityn aina asiakkaan omiin henkilökohtaisiin tavoitteisiin, tutkittuun tietoon sekä progressiivisen kuntoutuksen vaikuttavuuteen. Jos tavoitteenasi on esimerkiksi loukkaantumisen jälkeen omaan urheilulajiin paluu, tullaan lajinomaisuus ja urheilullisuus sisällyttämään fysioterapiaan jo heti alusta alkaen. Fysioterapiassa olen kiinnostunut etenkin tuki- ja liikuntaelin vammojen kuntoutuksesta, operatiivisen toimenpiteen jälkeisestä kuntoutuksesta (postoperatiivinen kuntoutus), urheilufysioterapiasta sekä lasten ja nuorten fysioterapiasta. Toimin vastaanottoni ohella myös fysioteraputtina Suomen Salibandyliiton nuorten poikien maajoukkueen tapahtumissa.

  Oma lajitaustani löytyy salibandysta, padelista, laskettelusta sekä golfista. Salibandya olen pelannut pienestä lähtien kilpasarjoissa sekä nyt aikuisiällä myös naisten pääsarjatasolla. Toimin edelleen aktiivisena kilpapelaajana. 

  Pitkä peliura salibandyn parissa on kuitenkin teettänyt lukemattomia loukkaantumisia niin isoja kuin pieniäkin. Urheilijana tiedän mitä vaatii päästä takaisin kentälle vastoinkäymisten jälkeen. Haluan aina tsempata ja motivoida omia asiakkaitani kuntoutusprosessin aikana, jotta itselle tärkeän lajin, harrastuksen tai oman aktiivisen arjen pariin voi palata takaisin entistäkin vahvempana.

  Toimin Nordic Physio Centerillä fysioterapeuttina, hierojana sekä personal trainerina. Valmennuksessani otan aina huomioon fysioterapeuttisen näkökulman sekä asiakkaan omat tavoitteet. Olen valmentajana erittäin kiinnostunut etenkin fysiikkavalmennuksesta, jonka avulla voidaan tukea ja kehittää juuri sinun lajillesi tai harrastuksellesi tärkeitä fyysisiä ominaisuuksia.

  Also available in English! 

  Minut löytää Hernesaaren/Eiran toimipisteeltä!

  Julia_2
  Julia Nyqvist
  Personal Trainer & Fysioterapeutti

  Vuonna 2011 löysin sattumalta Crossfitin ja thainyrkkeilyn ja aloitin aktiivisen liikunnan 18-vuotiaana. Tätä elämänmuutosta en todellakaan ole katunut. Nopeasti päätin satsata kokonaan Crossfittiin ja uuden elämäntavan myötä heräsi kiinnostus  auttaa muita ihmisiä liikkumaan enemmän ja paremmin. Opiskelu alalla tuntui luonnolliselta ja valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2017. Tehtyäni suuria muutoksia ruokavaliooni, huomasin vaikutuksen olooni, treeneihini sekä palautumiseeni. Täten kiinnostuin ravinnon tärkeydestä ja merkityksestä osana elämää. 

  Näen ja kohtaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Pidän aina kaikki osa-alueet mielessä; harjoittelun, palautumisen, ravitsemuksen sekä mindsetin. Usein minulla on fysioterapeutin lasit päässä, varsinkin kun kyseessä on liikkeiden oppiminen ja korjaaminen. Uskon siihen, että elämän kaikki osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Haluan auttaa ihmisiä löytämään oman henkilökohtaisen fyysisen sekä psyykkisen potentiaalinsa. Valmentajana olen kannustava, positiivinen ja vaativa.

  Osaamisalueeseeni kuuluu:

  Yksilövalmennus

  Voimaharjoittelu ja painonnosto

  Crossfit/ toiminnallinen harjoittelu 

  Ravintovalmennus

  Ohjelmointi

  Stressinhallinta, elämäntavat ja palautuminen

  Fysioterapiaa osana harjoittelua

  Treenaaminen ja liikunnallinen elämäntapa ovat minulle erittäin tärkeitä. Uskon että aina kannattaa oppia uutta. Kehityn valmentajana sekä ihmisenä opiskelemalla ja käymällä kursseja. Tällä hetkellä suoritan ravitsemusopintoja työni ohella.

   

  NPC_Kira Garner_Valmentaja_2
  Kira Garner
  Äitiysvalmentaja / Personal Trainer

  Positiivinen ja pirteä, laajan kokemusrikkaan historian Personal Trainerina luonut voimaharjoitteluun ja toiminnalliseen harjoitteluun keskittyneenä, unohtamatta tärkeintä eli henkisen puolen hyvinvointia ja tukemista. Jokainen asiakkaani tekee minun päiväni ja minä toivon tekeväni yhtälailla heidän. Koen, että asiakkaan ja valmentajan  suhteen tulee olla hyvä, jotta toivottuihin tavoitteisiin päästään. Tärkeitä asioita ovat luottamus, avoimuus ja treenaamisen tulee olla myös hauskaa ja tietysti fyysisesti kuin henkisestikin palkitsevaa.

  Koulutus

  Äitiysliikuntavalmentaja

  Äitiysliikunnan peruskoulutus

  Äitiysliikunnan jatkokoulutus

  Vatsalihasten erkaumakoulutus

  Äitien ravinto-ohjaus koulutus

  Lantiopohjan peruskoulutus

  Hyvinvointivalmentaja / Wellness Coach

  Personal Trainer

  Kuntosalivalmentaja

  Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto:

  Lähihoitaja

   

  Heikki_1
  Heikki Hulkko
  Fysioterapeutti / Urheiluhieroja / PT
  TAUSTA JA TYÖKOKEMUS

  Oma liikunnallinen tausta löytyy kamppailulajien parista, eritoten brasilialainen jujutsu ja lukkopaini, mutta tällä hetkellä keskityn voimaharjoitteluun.

  Minulla on yli kymmenen vuoden kattava kokemus terveys- ja liikunta-alan ammattilaisena. Erityisesti olen keskittynyt kehon liikekontrolliin ja hallintaan, sekä voimavalmennukseen.


  OSAAMISENI YDIN JA VALMENNUS


  Haluan taata ohjattavilleni mahdollisimman tehokasta harjoittelua turvallisuudesta ja tekniikasta tinkimättä, sekä lisätä liikkuvuutta ja voimaa.

  Tehokkaimpia keinoja ennaltaehkäistä vammojen syntyä on kasvattaa voimatasoja, kehittää asentotuntoaistia (proprioseptiikkaa) sekä liikekontrollia.

  Henkilökohtainen valmennus perustuu yksilön lähtökohtiin. Siihen vaikuttavat nykyinen elämäntilanne, elämäntavat, millainen olet liikkujana ja tavoitteet valmennuksen osalta.

  Nämä kaikki käymme yhdessä läpi ja kartoitamme vahvuutesi, sekä kehitettävät kohteet.

  Katsomme yhdessä mikä on juuri sinun lähtötasosi. Tämä huomioiden rakennan turvallisen ja tehokkaan harjoitteluohjelman, oli kyseessä sitten vamman jälkeinen harjoittelu, edistyneempi harjoittelu tai jotain siltä väliltä.

  Valmentajana olen ystävällinen, ymmärtäväinen ja huumorintajuinen, mutta samalla myös vaativa ja jämäkkä.

   

  KOULUTUS

  Fysioterapeutti AMK

  Urheiluhieroja

  Voimavalmentaja

  Personal Trainer

   

  Valmennusstudiomme sijaitsee hyvien kulkuyhtyksien varrella Lauttasaaressa. Paikalle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Ilmainen katupysäköinti toimipisteemme  vieressä.
  YHTEYSTIEDOT
  PUHELIN
  Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

  Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla
  TOIMIPISTEEN OSOITE
  Veneentekijäntie 18 B

  00210 Helsinki
  OLEMME AVOINNA
  MA - PE 07:30 - 22:00

  LA - SU 08:00 - 21:00