PERFORMANCE
VALMENNUS
Henkilökohtaista valmennusta joka on räätälöity sinun tarpeiden mukaan
tavoitteelisen liikkujan
suorituskyvyn parantaminen

Onko tavoitteesi parantaa suorituskykyäsi, voittaa kilpailut tai haluat oppia  miten harjoittelet lajille tyypillisiä ominaisuuksia niin että kykysi taistella kentillä paranee? 

Performance valmennuksessa opit harjoittelemaan oikein, tehokkaasti ja turvallisesti.  Valmennuksessa otetaan huomioon eri harjoituskaudet, loukkaantumiset, tavoitteet,  lajille ominaiset vammat sekä ravinto.

OMAAN URHEILULAJIIN
YKSILÖLLINEN VALMENNUS

Palvelu sopii tavoitteelliselle liikkujalle. Olet sitten juniorijääkiekkoilija, golf-kenttien  kuluttaja, ammattiurheilija tai yritysjohtaja joka tavoittelee triathloniin suorittamista on  tämä sinulle oikea palvelu. 

Räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi valmennuksessa otamme huomioon myös  seuraavat osa-alueet:

  • Arjen haasteet harjoittelulle
  • Ravinto
  • Uni
  • Stressi
  • Lajissa tai sen ulkopuolella tapahtuvat muutokset:
  • Loukkaantumiset
  • Lajivalmentajan toiveet
  • Aikataulut (työajat, kokoukset, yms.)
Täytä alla oleva lomake ja sinulle sopiva valmentaja ottaa sinuun yhteyttä.  Käytämme alla olevia tietoja ainoastaan löytääksemme sinulle sopiva  valmentaja sekä sinun yhteydenottoon.
TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME
Urheiluhieronta
Urheiluhieronta sopii esimerkiksi valmistautuessa urheilusuoritukseen (maraton, crosstraining, hiihto, pyöräily tai jalkapallo-ottelu jne).
Samoin urheilusuorituksen jälkeen tapahtuvaan lihashuoltoon, jolloin esimerkiksi urheilusuorituksesta palautuminen nopeutuu.
Urheiluhieronta hoitomuotona on lähinnä urheilijoille, aktiiviliikkujille sekä kuntoilijoille.
FYSIOTERAPIA
Fysioterapia on työkyvyn, liikuntakyvyn ja liikkumisen edistämistä. Se on toimintahäiriöiden poistamista ja ennalta ehkäisemistä. Toiminnan edistämisen apuna käytetään manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa.
Fysioterapiasta on apua pitkittyneiden sekä uusiutuvien vaivojen hoidossa. leikkausten jälkikuntoutus, askellus ongelmat, kroonistunut kipu, päänsärky.
VACUSTYLER-ALIPAINEHOITO
Alipainehoito perustuu laitteen muodostamaan jaksoittaiseen alipaineeseen laitteen sisällä. Hoitomuoto on erittäin turvallinen ja miellyttävä sekä sopii kaikenikäisille.Alipainehoito parantaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa.
Sopii erinomaisesti esim. väsyneille ja levottomille jaloille, lievittää kiputiloja sekä paineen tunnetta jaloissa.

Lajistasi riippumatta, Vacustyler-alipainehoitoa voidaan suositella käytettäväksi ennen tai jälkeen suorituksen. Ota alipainehoito mukaan tukemaan harjoitteluasi ja nosta harjoitustehoja nopeamman palatumisen sekä paremman valmistelevan huollon muodossa.
INBODY-KEHONKOOSTUMUS
InBody-mittaus tarjoaa tarkan ja monipuolisen kuvan kehon tilasta sekä terveyden että fyysisen suorituskyvyn kannalta. Muutosten seuraaminen InBodyn mahdollistamalla tarkkuudella on innostavaa ja mielenkiintoista.
VALMENNUSPALVELUT
Nordic Physio Centerin palveluvalikoimasta löytyy tukea myös harjoitteluun. Olit sitten aktiiviliikkuja tai tavoitteellisesti treenaava, on meillä tarjota sinulle työkaluja omien tavoitteiden saavuttamiseen tai monipuolisuutta omaan harjoitteluun.
VALMENTAJAMME
Antti_2
Antti Virolainen
Performance Coach

Olen hyväntuulinen valmentaja, joka löytää jokaiselle kehittävän tavan harjoitella.
Harjoitellaan monipuolisesti rennolla otteella. Opit turvalliset ja tehokkaat liiketekniikat,
saat monipuolisen liikepankin ja harjoitteluun panostamasi aika tuo tuloksia.

Taustalla 20 vuotta monipuolista harjoittelua, joista viime vuodet keskittyen toiminnalliseen
harjoitteluun. Crossfit, juoksu ja maastopyöräily kuuluvat omiin harrastuksiini.

Erityisosaaminen: yksilövalmennus, ohjelmointi, voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu ja
ravintovalmennus.

Terhi_Kuva1
Terhi Lumme
Performance Coach

Valmennustapani on erittäin kokonaisvaltainen. Uskon siihen, että tuloksia syntyy, kun kokonaisuus toimii tasapainoisesti. Pikaratkaisuja tuloksiin ei ole, vaan treeni, ravinto, lepo ja muu elämä on muokattava jokaisen yksilöllisiin tavoitteisiin ja elämäntilanteeseen sopivaksi kokonaisuudeksi. Perehdyn valmennuksissani aina jokaisen tavoitteisiin, suorituskykyyn ja palautumiseen vaikuttaviin osatekijöihin, kartoitan puuttuvat palat ja ohjaan ratkaisukeskeisesti kohti tarvittavia muutoksia.

Rakastan treenaamista, kilpailemista ja urheilullista elämäntapaa. Päälajini oli pitkään kalpamiekkailu, jossa kilpailin maajoukkuetasolla useita vuosia. Nykyisin kilpailen painonnostossa SM-tasolla. Lisäksi olen tehnyt kestävyysjuoksua ja kiipeilyä, sekä CrossFitiä, jossa myös kilpailin useamman vuoden.

Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri. Suoritan valmennus- ja ravitsemusopintojani opetus- ja valmennustöideni rinnalla.

Valmennusstudiomme sijaitsee hyvien kulkuyhtyksien varrella Lauttasaaressa. Paikalle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Ilmainen katupysäköinti toimipisteemme  vieressä.
YHTEYSTIEDOT
PUHELIN
Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla
TOIMIPISTEEN OSOITE
Veneentekijäntie 18 B

00210 Helsinki
OLEMME AVOINNA
MA - PE 07:30 - 22:00

LA - SU 08:00 - 21:00