tavoitteelisen liikkujan
suorituskyvyn parantaminen

Onko tavoitteesi parantaa suorituskykyäsi, voittaa kilpailut tai haluat oppia  miten harjoittelet lajille tyypillisiä ominaisuuksia niin että kykysi taistella kentillä paranee? 

Performance valmennuksessa opit harjoittelemaan oikein, tehokkaasti ja turvallisesti.  Valmennuksessa otetaan huomioon eri harjoituskaudet, loukkaantumiset, tavoitteet,  lajille ominaiset vammat sekä ravinto.

OMAAN URHEILULAJIIN
YKSILÖLLINEN VALMENNUS

Palvelu sopii tavoitteelliselle liikkujalle. Olet sitten juniorijääkiekkoilija, golf-kenttien  kuluttaja, ammattiurheilija tai yritysjohtaja joka tavoittelee triathloniin suorittamista on  tämä sinulle oikea palvelu. 

Räätälöimme palvelun sinulle sopivaksi valmennuksessa otamme huomioon myös  seuraavat osa-alueet:

 • Arjen haasteet harjoittelulle
 • Ravinto
 • Uni
 • Stressi
 • Lajissa tai sen ulkopuolella tapahtuvat muutokset:
 • Loukkaantumiset
 • Lajivalmentajan toiveet
 • Aikataulut (työajat, kokoukset, yms.)
Täytä alla oleva lomake ja sinulle sopiva valmentaja ottaa sinuun yhteyttä.  Käytämme alla olevia tietoja ainoastaan löytääksemme sinulle sopiva  valmentaja sekä sinun yhteydenottoon.

  TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME
  VALMENTAJAMME
  Mohamed-Weli Yusuf (Mobbe)
  Fysioterapeutti, Personal Trainer sekä Hieroja
  Moro, Mobbe tässä! Omaan yli 6 vuoden hieronta- ja PT-/fysiikkavalmennuskokemuksen, sekä olen vuonna 2022 valmistunut fysioterapeutti. Lisäksi olen opiskellut liikuntalääketieteen, biomekaniikan ja ravitsemustieteen perusopinnot Itä-Suomen Yliopistossa.
  Minut löytää Lauttasaaren toimipisteeltä! (alkaen 01/2023)
  Näin voin auttaa sinua:
  Hieronta
  Kireät ja kipeät lihassäryt
  Fysioterapia
  Tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen/vammojen kuntoutus
  Personal training
  Henkilökohtainen valmennus omien tavoitteiden saavuttamiseen joko lihaskunnossa, ravitsemuksessa, tai lajikohtaisessa urheilussa.
  Älä ujostele ja tervetuloa!
  NPC_Kuva_Atte Kivelä_1280x1280
  Atte Kivelä
  Personal Trainer / Koulutettu Hieroja
  Hei!
  Nimeni on Atte Kivelä olen ammatiltani Personal Trainer (Trainer4You) sekä Koulutettu hieroja (Itä-Helsingin hierontakoulu).
  Vahvuuksiin kuuluvat yli 15 000 Personal Training-tunnin tuoma kokemus.
  Kuuntelen aina asiakasta ja hänen toiveita. Otan aina huomioon asiakkaan tarpeet ja osaan soveltaa valmennusta mm. asiakkaan päivän energiatason mukaan ilman että harjoittelun teho kärsii.
  Kehitän itseäni jatkuvasti koulutuksilla ja itsenäisellä opiskelulla. Valmennuksessa ja hieronnoissa otan aina yksilön huomioon. Minun filosofiani on se, että harjoittelut ja hieronnat toteutuu aina henkilön tarpeeseen, mieltymyksiin ja taipumusten mukaisesti. Näin saamme sinulle varmasti laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen.
  Harrastan monipuolisesti liikuntaa mm. lenkkeilyä, salia, kiipeilyä ja sulkapalloa.
  Minut löyttää Hernesaaren toimipisteeltä
  Julia_2
  Julia Nyqvist
  Personal Trainer & Fysioterapeutti

  Vuonna 2011 löysin sattumalta Crossfitin ja thainyrkkeilyn ja aloitin aktiivisen liikunnan 18-vuotiaana. Tätä elämänmuutosta en todellakaan ole katunut. Nopeasti päätin satsata kokonaan Crossfittiin ja uuden elämäntavan myötä heräsi kiinnostus  auttaa muita ihmisiä liikkumaan enemmän ja paremmin. Opiskelu alalla tuntui luonnolliselta ja valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2017. Tehtyäni suuria muutoksia ruokavaliooni, huomasin vaikutuksen olooni, treeneihini sekä palautumiseeni. Täten kiinnostuin ravinnon tärkeydestä ja merkityksestä osana elämää. 

  Näen ja kohtaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Pidän aina kaikki osa-alueet mielessä; harjoittelun, palautumisen, ravitsemuksen sekä mindsetin. Usein minulla on fysioterapeutin lasit päässä, varsinkin kun kyseessä on liikkeiden oppiminen ja korjaaminen. Uskon siihen, että elämän kaikki osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Haluan auttaa ihmisiä löytämään oman henkilökohtaisen fyysisen sekä psyykkisen potentiaalinsa. Valmentajana olen kannustava, positiivinen ja vaativa.

  Osaamisalueeseeni kuuluu:

  Yksilövalmennus

  Voimaharjoittelu ja painonnosto

  Crossfit/ toiminnallinen harjoittelu 

  Ravintovalmennus

  Ohjelmointi

  Stressinhallinta, elämäntavat ja palautuminen

  Fysioterapiaa osana harjoittelua

  Treenaaminen ja liikunnallinen elämäntapa ovat minulle erittäin tärkeitä. Uskon että aina kannattaa oppia uutta. Kehityn valmentajana sekä ihmisenä opiskelemalla ja käymällä kursseja. Tällä hetkellä suoritan ravitsemusopintoja työni ohella.

   

  NPC_Kira Garner_Valmentaja_2
  Kira Garner
  Äitiysvalmentaja / Personal Trainer

  Positiivinen ja pirteä, laajan kokemusrikkaan historian Personal Trainerina luonut voimaharjoitteluun ja toiminnalliseen harjoitteluun keskittyneenä, unohtamatta tärkeintä eli henkisen puolen hyvinvointia ja tukemista. Jokainen asiakkaani tekee minun päiväni ja minä toivon tekeväni yhtälailla heidän. Koen, että asiakkaan ja valmentajan  suhteen tulee olla hyvä, jotta toivottuihin tavoitteisiin päästään. Tärkeitä asioita ovat luottamus, avoimuus ja treenaamisen tulee olla myös hauskaa ja tietysti fyysisesti kuin henkisestikin palkitsevaa.

  Koulutus

  Äitiysliikuntavalmentaja

  Äitiysliikunnan peruskoulutus

  Äitiysliikunnan jatkokoulutus

  Vatsalihasten erkaumakoulutus

  Äitien ravinto-ohjaus koulutus

  Lantiopohjan peruskoulutus

  Hyvinvointivalmentaja / Wellness Coach

  Personal Trainer

  Kuntosalivalmentaja

  Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto:

  Lähihoitaja

   

  Valmennusstudiomme sijaitsee hyvien kulkuyhtyksien varrella Lauttasaaressa. Paikalle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Ilmainen katupysäköinti toimipisteemme  vieressä.
  YHTEYSTIEDOT
  PUHELIN
  Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

  Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla
  TOIMIPISTEEN OSOITE
  Veneentekijäntie 18 B

  00210 Helsinki
  OLEMME AVOINNA
  MA - PE 07:30 - 22:00

  LA - SU 08:00 - 21:00
  Sports performance   Muscle release
  All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
  Linnankoskenkatu 16 A
  00250 Helsinki