Suorituskykyä edistävä valmennuspaketti

Onko tämä tuttua: Vaikka kuinka harjoittelet ei kunto, voima tai kestävyys siltikään kehity?

Suorituskykyä edistävä valmennuspaketti on tähän ratkaisu.

Eikö harjoittelu tuota tulosta?

Ehkä harjoittelet likaa, ehkä harjoittelet liian vähän, ehkä harjoittelet väärillä painoilla, ehkä harjoittelet liian kovalla sykkeellä, ehkä sitä ehkä tätä.

Välillä on hyvä hakea ammattilaisen näkemys asiasta, yleensä ihminen jää helposti kuitenkin harjoittelemaan  mukavuusalueelle, eli siellä missä harjoittelu on mukavaa. Tämä on tarpeeksi mikäli liikunnan tarkoitus on pitää yleisestä terveydestä huolta, mutta sinä et ole tällä sivulla koska tyydyt keskivertoon vaan haluat kehittyä ja saavuttaa tavoitteesi.

Valmentajana toimii Heikki on Fysioterapeutti, Urheiluhieroja sekä Ammattivalmentaja jo lähes 10v kokemuksella valmentamisesta.

Valmennuspaketin tarkoitus on löytää syy ongelmaan ja opettaa sinua harjoittelemaan niin että kehitys on jatkuvaa.
Valmennuspakettiin kuuluu:

Ensitapaaminen valmentajan kanssa, tapaamisen aikana kartoitetaan lähtökohtasi jonka mukaan harjoitteluohjelma suunnitellaan. (Ota treenivaatteet mukaan)

8 erillistä harjoittelukertaa valmentajan kanssa meidän yksityisellä valmennusstudiolla

Yksilöllisiä harjoittelutehtäviä tapaamisten välillä

Valmennuspaketin hinta 399€/kk ( kesto 2kk )

 

Varaa ensitapaaminen tästä!

Ensitapaamisen varaaminen ei sitouta sinua ostamaan valmennuspakettia

 

Loading...
Heikki_1
Heikki Hulkko
Fysioterapeutti / Urheiluhieroja / PT
TAUSTA JA TYÖKOKEMUS

Oma liikunnallinen tausta löytyy kamppailulajien parista, eritoten brasilialainen jujutsu ja lukkopaini, mutta tällä hetkellä keskityn voimaharjoitteluun.

Minulla on yli kymmenen vuoden kattava kokemus terveys- ja liikunta-alan ammattilaisena. Erityisesti olen keskittynyt kehon liikekontrolliin ja hallintaan, sekä voimavalmennukseen.


OSAAMISENI YDIN JA VALMENNUS


Haluan taata ohjattavilleni mahdollisimman tehokasta harjoittelua turvallisuudesta ja tekniikasta tinkimättä, sekä lisätä liikkuvuutta ja voimaa.

Tehokkaimpia keinoja ennaltaehkäistä vammojen syntyä on kasvattaa voimatasoja, kehittää asentotuntoaistia (proprioseptiikkaa) sekä liikekontrollia.

Henkilökohtainen valmennus perustuu yksilön lähtökohtiin. Siihen vaikuttavat nykyinen elämäntilanne, elämäntavat, millainen olet liikkujana ja tavoitteet valmennuksen osalta.

Nämä kaikki käymme yhdessä läpi ja kartoitamme vahvuutesi, sekä kehitettävät kohteet.

Katsomme yhdessä mikä on juuri sinun lähtötasosi. Tämä huomioiden rakennan turvallisen ja tehokkaan harjoitteluohjelman, oli kyseessä sitten vamman jälkeinen harjoittelu, edistyneempi harjoittelu tai jotain siltä väliltä.

Valmentajana olen ystävällinen, ymmärtäväinen ja huumorintajuinen, mutta samalla myös vaativa ja jämäkkä.

 

KOULUTUS

Fysioterapeutti AMK

Urheiluhieroja

Voimavalmentaja

Personal Trainer