fbpx

PERSONAL TRAINING

Personal Training tarkoittaa henkilökohtaista valmennusta joka on räätälöity sinun tarpeitesi mukaiseksi. Valmennustiimimme auttaa sinua asettamaan realistiset tavoitteet jotta myös saavutat tavoitteesi.

MITEN ME TOIMIMME

Räätälöimme Personal Training kokemuksesi sinulle sopivaksi.  Olit sitten kiinnostunut pidemmästä tai lyhyemmästä valmennussuhteesta, olet  erittäin tervetullut meille. Tarjoamme laadukkaita palveluita meidän omalla ja  yksityisellä valmennusstudiolla Lauttasaaressa. Pääset treenaamaan rauhassa  ilman ruuhkia ja väenpaljoutta. 

Tule ja hyödynnä veloitukseton Personal Training tapaaminen.

Tapaamisen aikana kartoitetaan nykyinen tilanne ja mietitään mistä kannattaisi lähteä liikkeelle ja miten, jotta tavoitteesi olisivat oikeasti tavoitettavissa.

Varaa aika nyt, paikkoja on rajoitettu määrä!

VALMENNUSPALVELUT 99-120 € / TAPAAMINEN

Personal Training STARTTIPAKETTI 499 €  SISÄLTÄÄ:

5KPL 60 MIN OHJATTUA TREENIÄ VALMENTAJAN KANSSA.

HINNOITTELEMME PALVELUT SINULLE SOPIVALLA TAVALLA:

KERTAMAKSU

KK-LASKULLA

TAI ESIM. 3-10 X PAKETEISSA

Täytä alla oleva lomake ja sinulle sopiva valmentaja ottaa sinuun yhteyttä.  Käytämme alla olevia tietoja ainoastaan löytääksemme sinulle sopiva  valmentaja sekä sinun yhteydenottoon.

  TIETOJASI EI KÄYTETÄ MUUHUN KUIN
  SINUN YHTEYDENOTTOON TAPAAMISTA VARTEN
  VALMENTAJAMME
  Antti_2
  Antti Virolainen
  Performance Coach

  Olen hyväntuulinen valmentaja, joka löytää jokaiselle kehittävän tavan harjoitella.
  Harjoitellaan monipuolisesti rennolla otteella. Opit turvalliset ja tehokkaat liiketekniikat,
  saat monipuolisen liikepankin ja harjoitteluun panostamasi aika tuo tuloksia.

  Taustalla 20 vuotta monipuolista harjoittelua, joista viime vuodet keskittyen toiminnalliseen
  harjoitteluun. Crossfit, juoksu ja maastopyöräily kuuluvat omiin harrastuksiini.

  Erityisosaaminen: yksilövalmennus, ohjelmointi, voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu ja
  ravintovalmennus.

   

  Terhi_Kuva1
  Terhi Lumme
  Performance Coach

  Valmennustapani on erittäin kokonaisvaltainen. Uskon siihen, että tuloksia syntyy, kun kokonaisuus toimii tasapainoisesti. Pikaratkaisuja tuloksiin ei ole, vaan treeni, ravinto, lepo ja muu elämä on muokattava jokaisen yksilöllisiin tavoitteisiin ja elämäntilanteeseen sopivaksi kokonaisuudeksi. Perehdyn valmennuksissani aina jokaisen tavoitteisiin, suorituskykyyn ja palautumiseen vaikuttaviin osatekijöihin, kartoitan puuttuvat palat ja ohjaan ratkaisukeskeisesti kohti tarvittavia muutoksia.

  Osaamisalueeseeni kuuluu myös:
  * Palautuminen ylirasituksesta ja palautumisjakson harjoittelu
  * Ravitsemus, elämäntavat ja stressinhallinta
  * Voimaharjoittelu ja painonnosto
  * Crossfitin eri osa-alueiden tekniikat

  Rakastan treenaamista, kilpailemista ja urheilullista elämäntapaa. Päälajini oli pitkään kalpamiekkailu, jossa kilpailin maajoukkuetasolla useita vuosia. Nykyisin kilpailen painonnostossa SM-tasolla. Lisäksi olen tehnyt kestävyysjuoksua ja kiipeilyä, sekä CrossFitiä, jossa myös kilpailin useamman vuoden.

  Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri. Suoritan valmennus- ja ravitsemusopintojani opetus- ja valmennustöideni rinnalla.

   

  Julia_2
  Julia Nyqvist
  Personal Trainer & Fysioterapeutti

  Vuonna 2011 löysin sattumalta Crossfitin ja thainyrkkeilyn ja aloitin aktiivisen liikunnan 18-vuotiaana. Tätä elämänmuutosta en todellakaan ole katunut. Nopeasti päätin satsata kokonaan Crossfittiin ja uuden elämäntavan myötä heräsi kiinnostus  auttaa muita ihmisiä liikkumaan enemmän ja paremmin. Opiskelu alalla tuntui luonnolliselta ja valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2017. Tehtyäni suuria muutoksia ruokavaliooni, huomasin vaikutuksen olooni, treeneihini sekä palautumiseeni. Täten kiinnostuin ravinnon tärkeydestä ja merkityksestä osana elämää. 

  Näen ja kohtaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Pidän aina kaikki osa-alueet mielessä; harjoittelun, palautumisen, ravitsemuksen sekä mindsetin. Usein minulla on fysioterapeutin lasit päässä, varsinkin kun kyseessä on liikkeiden oppiminen ja korjaaminen. Uskon siihen, että elämän kaikki osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Haluan auttaa ihmisiä löytämään oman henkilökohtaisen fyysisen sekä psyykkisen potentiaalinsa. Valmentajana olen kannustava, positiivinen ja vaativa.

  Osaamisalueeseeni kuuluu:

  Yksilövalmennus

  Voimaharjoittelu ja painonnosto

  Crossfit/ toiminnallinen harjoittelu 

  Ravintovalmennus

  Ohjelmointi

  Stressinhallinta, elämäntavat ja palautuminen

  Fysioterapiaa osana harjoittelua

  Treenaaminen ja liikunnallinen elämäntapa ovat minulle erittäin tärkeitä. Uskon että aina kannattaa oppia uutta. Kehityn valmentajana sekä ihmisenä opiskelemalla ja käymällä kursseja. Tällä hetkellä suoritan ravitsemusopintoja työni ohella.

   

  NPC_Kira Garner_Valmentaja_2
  Kira Garner
  Äitiysvalmentaja / Personal Trainer

  Positiivinen ja pirteä, laajan kokemusrikkaan historian Personal Trainerina luonut voimaharjoitteluun ja toiminnalliseen harjoitteluun keskittyneenä, unohtamatta tärkeintä eli henkisen puolen hyvinvointia ja tukemista. Jokainen asiakkaani tekee minun päiväni ja minä toivon tekeväni yhtälailla heidän. Koen, että asiakkaan ja valmentajan  suhteen tulee olla hyvä, jotta toivottuihin tavoitteisiin päästään. Tärkeitä asioita ovat luottamus, avoimuus ja treenaamisen tulee olla myös hauskaa ja tietysti fyysisesti kuin henkisestikin palkitsevaa.

  Koulutus:

  Äitiysliikuntavalmentaja:

  • Äitiysliikunnan peruskoulutus
  • Äitiysliikunnan jatkokoulutus
  • Vatsalihasten erkaumakoulutus
  • Äitien ravinto-ohjaus koulutus
  • Lantiopohjan peruskoulutus

  Hyvinvointivalmentaja / Wellness Coach

  Personal Trainer

  Kuntosalivalmentaja

  Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto:

  • Lähihoitaja

   

  TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME
  Urheiluhieronta
  Urheiluhieronta sopii esimerkiksi valmistautuessa urheilusuoritukseen (maraton, crosstraining, hiihto, pyöräily tai jalkapallo-ottelu jne).
  Samoin urheilusuorituksen jälkeen tapahtuvaan lihashuoltoon, jolloin esimerkiksi urheilusuorituksesta palautuminen nopeutuu.
  Urheiluhieronta hoitomuotona on lähinnä urheilijoille, aktiiviliikkujille sekä kuntoilijoille.
  FYSIOTERAPIA
  Fysioterapia on työkyvyn, liikuntakyvyn ja liikkumisen edistämistä. Se on toimintahäiriöiden poistamista ja ennalta ehkäisemistä. Toiminnan edistämisen apuna käytetään manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa.
  Fysioterapiasta on apua pitkittyneiden sekä uusiutuvien vaivojen hoidossa. leikkausten jälkikuntoutus, askellus ongelmat, kroonistunut kipu, päänsärky.
  VACUSTYLER-ALIPAINEHOITO
  Alipainehoito perustuu laitteen muodostamaan jaksoittaiseen alipaineeseen laitteen sisällä. Hoitomuoto on erittäin turvallinen ja miellyttävä sekä sopii kaikenikäisille.Alipainehoito parantaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa.
  Sopii erinomaisesti esim. väsyneille ja levottomille jaloille, lievittää kiputiloja sekä paineen tunnetta jaloissa.

  Lajistasi riippumatta, Vacustyler-alipainehoitoa voidaan suositella käytettäväksi ennen tai jälkeen suorituksen. Ota alipainehoito mukaan tukemaan harjoitteluasi ja nosta harjoitustehoja nopeamman palatumisen sekä paremman valmistelevan huollon muodossa.
  INBODY-KEHONKOOSTUMUS
  InBody-mittaus tarjoaa tarkan ja monipuolisen kuvan kehon tilasta sekä terveyden että fyysisen suorituskyvyn kannalta. Muutosten seuraaminen InBodyn mahdollistamalla tarkkuudella on innostavaa ja mielenkiintoista.
  VALMENNUSPALVELUT
  Nordic Physio Centerin palveluvalikoimasta löytyy tukea myös harjoitteluun. Olit sitten aktiiviliikkuja tai tavoitteellisesti treenaava, on meillä tarjota sinulle työkaluja omien tavoitteiden saavuttamiseen tai monipuolisuutta omaan harjoitteluun.
  Valmennusstudiomme sijaitsee hyvien kulkuyhtyksien varrella Lauttasaaressa. Paikalle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Ilmainen katupysäköinti toimipisteemme  vieressä.
  YHTEYSTIEDOT
  PUHELIN
  Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

  Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla
  TOIMIPISTEEN OSOITE
  Veneentekijäntie 18 B

  00210 Helsinki
  OLEMME AVOINNA
  MA - PE 07:30 - 22:00

  LA - SU 08:00 - 21:00