PERSONAL TRAINING
Personal Training tarkoittaa henkilökohtaista valmennusta joka on räätälöity sinun tarpeitesi mukaiseksi. Valmennustiimimme auttaa sinua asettamaan realistiset tavoitteet jotta myös saavutat tavoitteesi.
MITEN ME TOIMIMME
Räätälöimme Personal Training kokemuksesi sinulle sopivaksi.  Olit sitten kiinnostunut pidemmästä tai lyhyemmästä valmennussuhteesta, olet  erittäin tervetullut meille. Tarjoamme laadukkaita palveluita valmennusstudiollamme Lauttasaaressa ja Hernesaaressa(Eira) näissä pääset treenaamaan rauhassa ilman ruuhkia ja väenpaljoutta.
Palvelumme ovat tarjolla arkisin Ma-Pe klo. 6.00-22.00 sekä viikonloppuisin La- Su klo. 8.00-21.00
Hinnasto
Personal Training-palvelut alkaen 90€/krt.
Palvelun loppuhinta määräytyy käytön määrän mukaan, saatavilla erilaisia pakettiratkaisuja.
Tule Tutustumaan
Aloita matkasi ilmaisella konsultaatiolla!
Tapaamisen aikana:
Kartoitetaan lähtötilanne (elämäntapa, kunto, yms.)
Tehdään tarvittava alkututkimus (vammat, rajoitteet, yms.)
Asetetaan tavoitteesi
Tehdään suunnitelma tavoitteesi saavuttamiseksi

Tee elämäsi paras investointi ja
Varaa Konsultaatio aika!

Näin varaat ajan:

1. Valitse toimipisteeksi Lauttasaari tai Hernesaari

2. Valitse valmentaja tai valitse “ei merkitystä”

3. Paina seuraava ja valitse sopiva ajankohta

Loading...
VALMENTAJAMME
Mohamed-Weli Yusuf (Mobbe)
Fysioterapeutti, Personal Trainer sekä Hieroja
Moro, Mobbe tässä! Omaan yli 6 vuoden hieronta- ja PT-/fysiikkavalmennuskokemuksen, sekä olen vuonna 2022 valmistunut fysioterapeutti. Lisäksi olen opiskellut liikuntalääketieteen, biomekaniikan ja ravitsemustieteen perusopinnot Itä-Suomen Yliopistossa.
Minut löytää Lauttasaaren toimipisteeltä! (alkaen 01/2023)
Näin voin auttaa sinua:
Hieronta
Kireät ja kipeät lihassäryt
Fysioterapia
Tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen/vammojen kuntoutus
Personal training
Henkilökohtainen valmennus omien tavoitteiden saavuttamiseen joko lihaskunnossa, ravitsemuksessa, tai lajikohtaisessa urheilussa.
Älä ujostele ja tervetuloa!
NPC_Kuva_Atte Kivelä_1280x1280
Atte Kivelä
Personal Trainer / Koulutettu Hieroja
Hei!
Nimeni on Atte Kivelä olen ammatiltani Personal Trainer (Trainer4You) sekä Koulutettu hieroja (Itä-Helsingin hierontakoulu).
Vahvuuksiin kuuluvat yli 15 000 Personal Training-tunnin tuoma kokemus.
Kuuntelen aina asiakasta ja hänen toiveita. Otan aina huomioon asiakkaan tarpeet ja osaan soveltaa valmennusta mm. asiakkaan päivän energiatason mukaan ilman että harjoittelun teho kärsii.
Kehitän itseäni jatkuvasti koulutuksilla ja itsenäisellä opiskelulla. Valmennuksessa ja hieronnoissa otan aina yksilön huomioon. Minun filosofiani on se, että harjoittelut ja hieronnat toteutuu aina henkilön tarpeeseen, mieltymyksiin ja taipumusten mukaisesti. Näin saamme sinulle varmasti laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen.
Harrastan monipuolisesti liikuntaa mm. lenkkeilyä, salia, kiipeilyä ja sulkapalloa.
Minut löyttää Hernesaaren toimipisteeltä
Julia_2
Julia Nyqvist
Personal Trainer & Fysioterapeutti

Vuonna 2011 löysin sattumalta Crossfitin ja thainyrkkeilyn ja aloitin aktiivisen liikunnan 18-vuotiaana. Tätä elämänmuutosta en todellakaan ole katunut. Nopeasti päätin satsata kokonaan Crossfittiin ja uuden elämäntavan myötä heräsi kiinnostus  auttaa muita ihmisiä liikkumaan enemmän ja paremmin. Opiskelu alalla tuntui luonnolliselta ja valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2017. Tehtyäni suuria muutoksia ruokavaliooni, huomasin vaikutuksen olooni, treeneihini sekä palautumiseeni. Täten kiinnostuin ravinnon tärkeydestä ja merkityksestä osana elämää. 

Näen ja kohtaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Pidän aina kaikki osa-alueet mielessä; harjoittelun, palautumisen, ravitsemuksen sekä mindsetin. Usein minulla on fysioterapeutin lasit päässä, varsinkin kun kyseessä on liikkeiden oppiminen ja korjaaminen. Uskon siihen, että elämän kaikki osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Haluan auttaa ihmisiä löytämään oman henkilökohtaisen fyysisen sekä psyykkisen potentiaalinsa. Valmentajana olen kannustava, positiivinen ja vaativa.

Osaamisalueeseeni kuuluu:

Yksilövalmennus

Voimaharjoittelu ja painonnosto

Crossfit/ toiminnallinen harjoittelu 

Ravintovalmennus

Ohjelmointi

Stressinhallinta, elämäntavat ja palautuminen

Fysioterapiaa osana harjoittelua

Treenaaminen ja liikunnallinen elämäntapa ovat minulle erittäin tärkeitä. Uskon että aina kannattaa oppia uutta. Kehityn valmentajana sekä ihmisenä opiskelemalla ja käymällä kursseja. Tällä hetkellä suoritan ravitsemusopintoja työni ohella.

 

NPC_Kira Garner_Valmentaja_2
Kira Garner
Äitiysvalmentaja / Personal Trainer

Positiivinen ja pirteä, laajan kokemusrikkaan historian Personal Trainerina luonut voimaharjoitteluun ja toiminnalliseen harjoitteluun keskittyneenä, unohtamatta tärkeintä eli henkisen puolen hyvinvointia ja tukemista. Jokainen asiakkaani tekee minun päiväni ja minä toivon tekeväni yhtälailla heidän. Koen, että asiakkaan ja valmentajan  suhteen tulee olla hyvä, jotta toivottuihin tavoitteisiin päästään. Tärkeitä asioita ovat luottamus, avoimuus ja treenaamisen tulee olla myös hauskaa ja tietysti fyysisesti kuin henkisestikin palkitsevaa.

Koulutus

Äitiysliikuntavalmentaja

Äitiysliikunnan peruskoulutus

Äitiysliikunnan jatkokoulutus

Vatsalihasten erkaumakoulutus

Äitien ravinto-ohjaus koulutus

Lantiopohjan peruskoulutus

Hyvinvointivalmentaja / Wellness Coach

Personal Trainer

Kuntosalivalmentaja

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto:

Lähihoitaja

 

Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki