fbpx

PERSONAL
TRAINING
Henkilökohtaista valmennusta joka on räätälöity sinun tarpeiden mukaan
PERSONAL TRAINING
Personal Training tarkoittaa henkilökohtaista valmennusta joka on  räätälöity sinun tarpeitesi mukaiseksi. Valmennustiimimme auttaa sinua  asettamaan realistiset tavoitteet sekä autaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.
MITEN ME TOIMIMME

Räätälöimme Personal Training kokemuksesi sinulle sopivaksi.  Olit sitten kiinnostunut pidemmästä tai lyhyemmästä valmennussuhteesta, olet  erittäin tervetullut meille. Tarjoamme laadukkaita palveluita meidän omalla ja  yksityisellä valmennusstudiolla Lauttasaaressa. Pääset treenaamaan rauhassa  ilman ruuhkia ja väenpaljoutta. 

VALMENNUSPALVELUT 99-120 € / TAPAAMINEN

 

STARTTIPAKETTI 450 €  SISÄLTÄÄ:

ENSITAPAAMISEN (90 MIN, TILANNEKATSAUS, SUUNNITELMAN TEKO, YMS.)

3KPL 60 MIN OHJATTUA TREENIÄ VALMENTAJAN KANSSA

 

HINNOITTELEMME PALVELUT SINULLE SOPIVALLA TAVALLA:

KERTAMAKSU

KK-LASKULLA

TAI ESIM. 3-10 X PAKETEISSA

Täytä alla oleva lomake ja sinulle sopiva valmentaja ottaa sinuun yhteyttä.  Käytämme alla olevia tietoja ainoastaan löytääksemme sinulle sopiva  valmentaja sekä sinun yhteydenottoon.

  TIETOJASI EI KÄYTETÄ MUUHUN KUIN
  SINUN YHTEYDENOTTOON TAPAAMISTA VARTEN
  VALMENTAJAMME
  Antti_2
  Antti Virolainen
  Performance Coach

  Olen hyväntuulinen valmentaja, joka löytää jokaiselle kehittävän tavan harjoitella.
  Harjoitellaan monipuolisesti rennolla otteella. Opit turvalliset ja tehokkaat liiketekniikat,
  saat monipuolisen liikepankin ja harjoitteluun panostamasi aika tuo tuloksia.

  Taustalla 20 vuotta monipuolista harjoittelua, joista viime vuodet keskittyen toiminnalliseen
  harjoitteluun. Crossfit, juoksu ja maastopyöräily kuuluvat omiin harrastuksiini.

  Erityisosaaminen: yksilövalmennus, ohjelmointi, voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu ja
  ravintovalmennus.

  Terhi_Kuva1
  Terhi Lumme
  Performance Coach

  Valmennustapani on erittäin kokonaisvaltainen. Uskon siihen, että tuloksia syntyy, kun kokonaisuus toimii tasapainoisesti. Pikaratkaisuja tuloksiin ei ole, vaan treeni, ravinto, lepo ja muu elämä on muokattava jokaisen yksilöllisiin tavoitteisiin ja elämäntilanteeseen sopivaksi kokonaisuudeksi. Perehdyn valmennuksissani aina jokaisen tavoitteisiin, suorituskykyyn ja palautumiseen vaikuttaviin osatekijöihin, kartoitan puuttuvat palat ja ohjaan ratkaisukeskeisesti kohti tarvittavia muutoksia.

  Osaamisalueeseeni kuuluu myös:
  * Palautuminen ylirasituksesta ja palautumisjakson harjoittelu
  * Ravitsemus, elämäntavat ja stressinhallinta
  * Voimaharjoittelu ja painonnosto
  * Crossfitin eri osa-alueiden tekniikat

  Rakastan treenaamista, kilpailemista ja urheilullista elämäntapaa. Päälajini oli pitkään kalpamiekkailu, jossa kilpailin maajoukkuetasolla useita vuosia. Nykyisin kilpailen painonnostossa SM-tasolla. Lisäksi olen tehnyt kestävyysjuoksua ja kiipeilyä, sekä CrossFitiä, jossa myös kilpailin useamman vuoden.

  Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri. Suoritan valmennus- ja ravitsemusopintojani opetus- ja valmennustöideni rinnalla.

  TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME
  Urheiluhieronta
  Urheiluhieronta sopii esimerkiksi valmistautuessa urheilusuoritukseen (maraton, crosstraining, hiihto, pyöräily tai jalkapallo-ottelu jne).
  Samoin urheilusuorituksen jälkeen tapahtuvaan lihashuoltoon, jolloin esimerkiksi urheilusuorituksesta palautuminen nopeutuu.
  Urheiluhieronta hoitomuotona on lähinnä urheilijoille, aktiiviliikkujille sekä kuntoilijoille.
  FYSIOTERAPIA
  Fysioterapia on työkyvyn, liikuntakyvyn ja liikkumisen edistämistä. Se on toimintahäiriöiden poistamista ja ennalta ehkäisemistä. Toiminnan edistämisen apuna käytetään manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa.
  Fysioterapiasta on apua pitkittyneiden sekä uusiutuvien vaivojen hoidossa. leikkausten jälkikuntoutus, askellus ongelmat, kroonistunut kipu, päänsärky.
  VACUSTYLER-ALIPAINEHOITO
  Alipainehoito perustuu laitteen muodostamaan jaksoittaiseen alipaineeseen laitteen sisällä. Hoitomuoto on erittäin turvallinen ja miellyttävä sekä sopii kaikenikäisille.Alipainehoito parantaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa.
  Sopii erinomaisesti esim. väsyneille ja levottomille jaloille, lievittää kiputiloja sekä paineen tunnetta jaloissa.

  Lajistasi riippumatta, Vacustyler-alipainehoitoa voidaan suositella käytettäväksi ennen tai jälkeen suorituksen. Ota alipainehoito mukaan tukemaan harjoitteluasi ja nosta harjoitustehoja nopeamman palatumisen sekä paremman valmistelevan huollon muodossa.
  INBODY-KEHONKOOSTUMUS
  InBody-mittaus tarjoaa tarkan ja monipuolisen kuvan kehon tilasta sekä terveyden että fyysisen suorituskyvyn kannalta. Muutosten seuraaminen InBodyn mahdollistamalla tarkkuudella on innostavaa ja mielenkiintoista.
  VALMENNUSPALVELUT
  Nordic Physio Centerin palveluvalikoimasta löytyy tukea myös harjoitteluun. Olit sitten aktiiviliikkuja tai tavoitteellisesti treenaava, on meillä tarjota sinulle työkaluja omien tavoitteiden saavuttamiseen tai monipuolisuutta omaan harjoitteluun.
  Valmennusstudiomme sijaitsee hyvien kulkuyhtyksien varrella Lauttasaaressa. Paikalle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Ilmainen katupysäköinti toimipisteemme  vieressä.
  YHTEYSTIEDOT
  PUHELIN
  Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

  Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla
  TOIMIPISTEEN OSOITE
  Veneentekijäntie 18 B

  00210 Helsinki
  OLEMME AVOINNA
  MA - PE 07:30 - 22:00

  LA - SU 08:00 - 21:00