URHEILUHIERONTA

Mitä on urheiluhieronta?

Urheiluhieronta ja klassinen hieronta eivät juurikaan eroa toisistaan. Molemmissa hoitomuodoissa käytetään samoja hierontaotteita mutta urheiluhieronassa syvennytään enemmän liikunnan näkökulmasta johtuviin tarpeisiin.

Urheiluhieronta sopii erittäin hyvin esim. valmistautuessa urheilusuoritukseen ( triathlon, crossfit, fudismatsi, maraton jne.). Samoin urheilusuorituksen jälkeen tapahtuvaan kehonhuoltoon, jolloin palautuminen nopeutuu.

Urheiluhieronta hoitomuotona sopii parhaiten urheilijoille, aktiiviliikkujille sekä kuntoilijoille. Lisää urheilijan kehonhuollosta löytyy TÄSTÄ.

Urheiluhieronnan merkitys

Harjoittelumäärien kasvaessa on kehon palautuminen ennen seuraavaa harjoitusta erittäin tärkeää. Mikäli keho ei ole palautunut edellisestä harjoituksesta, loukkaantumisriski kasvaa merkittävästi. Erinäisiä vaivoja alkaa ilmaantumaan mm. penikkatautia, alaselän tai pakaran kipuilua tai käsien ja jalkojen liikelaajuuksissa on vajaavuutta.

Yhdessä aktiiviliikkujien ja kuntoilijoiden kanssa hieroja laatii aina yksilöllisen hoitosuunnitelman joka tukee harjoittelua sekä nopeuttaa kehon palautumista. Urheilijoiden ja heidän valmentajien kanssa hieroja laatii hoitosuunnitelman, joka tukee eri harjoittelukausien vaatimuksia.

Urheiluhieronta Nordic Physio Centerissä

Jokaisella urheilulajilla on hyvinkin erilaisia kuormituksia keholle, joten kaikki aktiivilikkujat, kuntoilijat ja urheilijat eivät mene samaan muottiin urheiluhieronnassa. Eri urheilulajit asettavat myös vaatimuksia urheiluhieronnalle.

Olemme keskittyneet urheiluhierontaan ja jokaisella hierojallamme on vahva urheilutausta ja tietämys eri urheilulajien vaatimuksista keholle. Pyrimme aina tuomaan jotain lisää kehonhuoltoon, jolloin harjoitustehot pysyvät ja loukkaantumisriskit laskevat.

Aina ei tarvitse olla huippu-urheilija, että tarvitsee urheiluhierontaa.

Välillä käy ikävästi ja loukkaantuminen on tapahtunut. Kuntoutuksen alkumetreiltä saakka olemme pystyneet auttamaan asiakkaitamme palaamaan nopeammin oman lajiharjoittelun pariin turvallisesti ja täysin toipuneena. Urheiluhieronta osana kuntoutusta on keskeisessä roolissa toipumisen suhteen.

Sponsoriurheilijamme

Tuemme eri urheilulajien urheilijoita, jotka ovat menestyneet niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kisoissa ja ovat oman lajinsa ehdotonta eliittiä. Näiden urheiljoiden kanssa työskentely tuo lisää tietämystä eri urheilulajien vaatimuksista keholle niin harjoittelu- kuin kisakaudella.

Varaa aika hierontaan tästä!
Valitse toimipiste
Valitse palvelu
Valitse palvelun pituus
Valitse sopiva ajankohta
Ja nähdään toimipisteellä!
Loading...