PERFORMANCE COACHING
Yksilövalmennus
Yksilövalmennuksessa kehitetään sinun liikunnallisia ominaisuuksia kohti haluamaasi tavoitetta ja parempaa elämänlaatua.

Yksilöllistä valmennusta kohti sinun tavoitteitasi. Luon sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen harjoituskokonaisuuden, jonka avulla pääset eteenpäin harjoittelussa. Lähtötasollasi ei ole merkitystä, vaan se on taso josta lähdemme kehittämään sinua eteenpäin.

Hinta:

95€/h (sis.alv)

 

Mikäli kiinnostus heräsi ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, muista mainita mikä palvelu on kyseessä sekä kuvailla toiveesi ja tarpeesi selkeästi. Valmentajamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi: Antti Virolainen

 

Kuka minä olen?

Olen hyväntuulinen valmentaja, joka löytää jokaiselle kehittävän tavan harjoitella. Harjoitellaan monipuolisesti rennolla otteella. Opit turvalliset ja tehokkaat liiketekniikat, saat monipuolisen liikepankin ja harjoitteluun panostamasi aika tuo tuloksia yhdessä asettamillemme tavoitteiden mukaisesti.

 

Kokemus

Taustalla 17 vuotta kuntosaliharjoittelua, joista viime vuodet keskittyen toiminnalliseen harjoitteluun. Nykyään Crossfit, maastopyöräily ja juoksu kuuluvat omaan harjoitteluun.

Erityisosaaminen: Voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, lihashuolto, palautuminen ja ravintovalmennus

Koulutus

Tällä hetkellä opiskelen Itä-Suomen yliopistossa terveystieteitä, toimin myös Crossfit -valmentajana.

Olen kartoittanut hyvin laajan ymmärryksen liikunnasta sekä valmentamisesta usean eri arvostetun liikunta-alan koulutuksesta, olen suorittanut seuraavat tutkinnot:

FAF Foundation

FAF Gym Instructor

FAF Personal Trainer

Nutrition Coach (Trainer4you),

Firstbeat analysis

Kehitän jatkuvasti ammatillista osaamistani.

Minut löytää seuraavista rekistereistä: APT (Auktorisoitu Personal Trainer) ja EREPS (European register of exercise professionals).