TÖÖLÖN TOIMIPISTE

Tutustu töölön toimipisteen henkilökuntaan

NPC_Sibu_kuva_1
Sibusiso "Sibu" Dhliwayo
Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja

Hei!

Olen urheillut koko elämäni ajan lapsuudesta asti. Harrastin mm. break dancea ja salibandyä. Jalkapalloa harrastin 13 vuotta, kilpatasolle asti miesten 3 divisioonassa. Nykyään harrastan freestyletanssia soveltaen useita tanssityylejä niin tanssitunnilla kuin esiintyessä. Lenkkeily ja HIIT – treenit kuuluvat niin ikään omaan harjoitteluun. Sovellan myös voimaharjoittelua kuntosalilla sekä kehonhuoltoa tekemisiini.
Mielenkiintoni hierontaa ja kehonhuoltoa kohtaan lisääntyi nuorempana harrastuksissa lukuisten loukkaantumisten takia. Tämä motivoi minua hakemaan opiskelemaan hierojaksi. Olen valmistunut Suomen Hierojakoulut Oy:stä koulutetuksi hierojaksi. Opinnoissa erikoistuin lisäksi urheiluhierontaan ja nivelten mobilisointiin.
Monipuolinen ja tavoitteellinen urheileminen on aiheuttanut minulle loukkaantumisia, niin isoja kuin pieniäkin. Hakeuduin hierojaksi, jotta voin auttaa ja tukea asiakkaita kuntoutusprosessin aikana. Vastaanotollani kohtaan sinut yksilönä ja harjoitteet sekä hieronnat toteutetaan henkilön tarpeiden mukaan. Palveluihini kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, nivelmobilisaatiot ja kinesisteippaus.
Jatkuvan kiinnostukseni kohteena on kehon liikkuvuuden ja terveyden parantaminen kokonaisvaltaisesti. Tämän ohella opiskelen itsenäisesti persoonallisuus- ja sosiaalipsykologiaa. Neuvon mielelläni asiakkaita myös mielen ja kehon yhteistoimintaan liittyvissä asioissa.
Pyrin kehittämään ammattitaitoani jatkuvasti monipuolisemmaksi, jotta voin tukea ja kehittää sinun lajille tai harrastukselle tärkeitä asioita.
Also available in English!
NPC_Jana Haque_kuva1
Jana Haque
Koulutettu hieroja
Hei! Olen koulutettu hieroja, valmistuin hierojaksi talvella 2010. Hyvinvointi ja terveys ovat tärkeä
osa eläämäni. Kiinnostuin hyvinvoinnista jo nuorena, ymmärttäen, miten voimakas vaikutus sillä on
arkielämämme. Olen kokeillut monia urheilulajeja, urheilu on ollut aina elämässäni jossain
muodossa. Aromaterapian kautta kiinnostuin hieronnasta. Tällä hetkellä harrastan pilatesta,
kuntoilua ja mielellään liikun luonnossa, kesäisin käyn melomassa.
Tavoitteenani on lähestyä hyvinvointia ja terveyttä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Hierojana
haluan tarjota asiakkailleni yksilöllistä hoitoa, joka edistää terveyttä. Suunniteltaessa hoidon aina
otan huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet, ominaispiirteet ja terveydentilaa.
Jos urheilet paljon ja haluat nopeuttaa lihasten palautumista harjoittelusta tai teet staattista työtä,
joka lisää lihasjännitystä tai vaikkapa haluat rentoutua ja lieventä stressiä…
Tervetuloa hierontaan!
NPC_Joni Ylönen_Kuva_3
Joni Ylönen
Koulutettu hieroja + Personal Trainer

Valmistuin hierojaksi 2019 Ammattiopisto Livestä. Hierontavastaanotollani tavoitteena on aina, asiakkaan kanssa, löytää vaivan aiheuttaja, helpottaa oloa sekä ennaltaehkäisemään vaivan uusiutumista. Käsittelyn aikana käytän eri tekniikoita tarpeen mukaan mm. mobilisointia jolla saadaan lisättyä liikkuvuutta nivelen alueelle.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua ja paljon. Pyöräillen, pelaan maalipalloa “centterinä” Suomen maajoukkueessa ja käyn kuntosalilla. Kuntosalilla olen käynyt jo pitkään ja sitä tukemaan olen myös käynyt PT-koulutuksen. PT-koulutus vahvistaa entisestään minun osaamista liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisena.

Juha
Juha Mikkola
Koulutettu hieroja

Olen nuoresta asti ollut kiinnostunut urheilusta ja liikunnasta. Harrastin koripalloa 15 vuotta, aina yliopistotasolle asti Yhdysvalloissa. Lajiin liittyvät kuntosaliharjoitukset ja kehonhuolto ovat edelleen mukana omassa tekemisessä. Nykyisin vapaa-aikani kuluu kuntosalin, lenkkeilyn ja pyöräilyn parissa.

Olen valmistunut Hierontakoulu Atlaksesta jossa erikoistuin nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Työskentelen myös  palomies-sairaankuljettajana Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella.

Kiinnostukseni alaan alkoi omien vaivojen ja loukkaantumisten kautta. Opiskelut aloitin halusta lisätä anatomian osaamista/tietoa ja tätä kautta paremmin ymmärtämään omaa kehoani ja auttamaan muita lisäämään suorituskykyä ja hyvinvointia.

 

NPC_Sami Setälä_Kuva1
Sami Setälä
Urheiluhieroja (Fysioterapiaopiskelija)
Olen urheillut koko ikäni ja lajeista jalkapalloa olen pelannut yli 20 vuotta kilpatasolla. Toimin myös valmentajana jalkapallossa A-junioreiden SM-tasolla, sekä edustusjoukkueen huoltojoukoissa. Minulta löytyy kokemusta myös kamppailulajeista ja kuntosalista.
Oman vammahistorian seurauksena aloin kiinnostumaan anatomiasta, tasapainoisesta harjoittelusta sekä kehonhuollosta.
Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2015. Opiskelun aikana sain kokemusta HIFK:n
jääkiekkojoukkueen sekä HJK:n jalkapallojoukkueen ammattiurheilijoiden lihashuollosta, yhdessä
joukkueiden huoltotiimin kanssa. Kokemusta löytyy myös esim. yleisurheilun, triathlonin ja kuntosali harrastajista.
Teen aina parhaani asiakkaan hyvinvoinnin parantamiseksi. Katsotaan yhdessä laadukas hoitosuunnitelma ja liikutaan kohti toimivaa kehoa.
IMG-20200207-WA0008
Joonas Ala-Kurikka
Urheiluhieroja
Olen valmistunut urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2019. Opiskelujen aikana työskentelin aktiivisesti HIFK- jääkiekkojoukkueen ja HJK-jalkapallojoukkueen parissa heidän huoltotiimin tukena.
Itse olen harrastanut lajeja laidasta laitaan, nykyään kuitenkin kuntosali ja luonnossa koiran kanssa patikoiminen ovat pääasialliset harrastukset. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut kehonhuollosta ja anatomiasta, ja miten hieronnalla sekä muulla kehonhuollolla on mahdollisuus vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti.
Palvelen asiakkaita aina yksilölliset tarpeet ja asiakkaan omat toiveet huomioon ottaen. Minulle on myös tärkeää kehittää omaa osaamista jatkuvasti, jotta tieto ja työkalut pysyvät ajantasalla.
IMG_2359
Jukka Soini
Fysioterapeutti

Liikkuminen ja sen tuoma ilo ovat olleet lähellä sydäntäni
pienestä pitäen. Olen harrastellut laidasta laitaan lähes kaikkea mahdollista lyhyen
elämäni aikana. Pääpainona on kuitenkin ollut salibandy, josta minulla on huippu-urheilukokemusta
pelaajana suomen pääsarjatasolta (nykyisin F-liiga) useamman vuoden ajalta.

Lisäksi intohimonani ovat tällä hetkellä lähes kaikki mahdolliset mailapelit, joista mainitsemisen arvoisina erityisesti tennis ja golf. Vapaa-aikani kuluukin pääosin eri lajien parissa, jota tasapainottaa ruoanlaitto, josta olen innostunut viimeisten vuosien aikana.

Fysioterapeuttina haluan tarjota asiakkailleni vilpitöntä
apua tilanteessa kuin tilanteessa ja opettaa, sekä rohkaista heitä liikkumaan parhaan osaamiseni mukaan. Mielestäni parhaan avun ihmiset saavat liikunta- ja terveysalalla eri ammattikuntien tiiviistä yhteistyöstä, sekä luottamuksesta ja arvostuksesta toisten osaamista kohtaan. Siksi haluankin kannustaa alaa tähän suuntaan ja työskentelen mielelläni yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa.

 

Oscark
Oscar Hildén
Perustaja / Toimisto / Urheiluhieroja

Tällä hetkellä pidän vastaanottoa Hernesaaren toimipisteellä.

ost_pusa2
Joose Pusa
Osteopaatti

Olen koulutukseltani osteopaatti AMK. Urheilu ja liikunta, erityisesti jääkiekko ja kamppailulajit ovat olleet iso osa elämääni. Nykyään vapaa-aikani kuluu muun muassa jääkiekon, kiipeilyn, golfin, retkeilyn ja lukemisen parissa. Kuntoutusalalle ja osteopatian pariin päädyin saatuani apua osteopatiasta omiin rasitus- ja traumaperäisiin vammoihin, joiden taustalla ovat olleet muun muassa jääkiekko sekä kuormittava työ Michelin-ravintoloissa.

Työssäni näen ihmisen aina yksilönä ja dynaamisena biopsykososiaalisena kokonaisuutena, pyrkien kartoittamaan oireiden taustalla olevat ylläpitävät ja altistavat tekijät. Kliinisen tutkimisen ja päättelyn sekä manuaalisen terapian lisäksi ohjaan myös kuntoutusprosessia tukevia yksilöllisiä harjoitteita. Osteopaattina näen itseni ihmisen toiminnan, liikkeen sekä kivun asiantuntijana. Hoidan monipuolisesti erilaisia toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinongelmia ja vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki, iästä tai taustasta riippumatta. Laajan lajitaustan ansiosta kykenen soveltamaan osteopaattista lähestymistä tukemaan aktiivisten liikkujien ja urheilijoiden tarpeita, mukaan lukien nuoret liikkujat.

Kehitän jatkuvasti osaamistani osallistumalla erilaisiin jatkokoulutuksiin ja seuraamalla kuntoutusalan ajankohtaista tutkimusta, tarjotakseni parasta mahdollista hoitoa asiakkailleni.

 

NPC_Kuva_Venla Kinnunen
Venla Kinnunen
Urheiluhieroja
Pohjois-Savolaislähtöinen, mutta sittemmin Helsinkiin muuttanut koulutettu urheiluhieroja. Asiakastyötä alalla olen tehnyt vuodesta 2018 lähtien, ja työn lomassa olen valmistunut myös lentäjäksi.
Kiinnostus hierontaan on syntynyt halusta ymmärtää ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.  Koen myös  ihmisläheisen työn ja asiakkaiden auttamisen todella palkitsevana.
Monipuolinen liikunta kuten erilaiset joukkuelajit ovat aina olleet osa elämääni. Nykyään aikaa kuluu eniten Crossfitin parissa.

Follow these steps to schedule an appointment online:

Step 1. Select “Location”

Step 2. Select service “Category”

Step 3. Select “Service”

Step 4. Select “Staff” (Optional)

Sept 5. Press “NEXT”

You’ll get a confirmation email once your booking is confirmed. This should only take about two minutes but sometimes can take longer. If not please contact our customer service.

Customer service: 09.00-16.00 +358 44 987 7972 (WhatsApp)
Loading...
TOIMIPISTEEN
YHTEYSTIEDOT
TOIMIPISTEEN OSOITE
Linnankoskenkatu 16 A 17

00250 Helsinki
OLEMME AVOINNA
MA - PE 07:30 - 22:00

LA - SU 08:00 - 21:00
PUHELIN
Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla

Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki