fbpx
TÖÖLÖN TOIMIPISTE

Tutustu töölön toimipisteen henkilökuntaan

Juha
Juha Mikkola
Koulutettu hieroja

Olen nuoresta asti ollut kiinnostunut urheilusta ja liikunnasta. Harrastin koripalloa 15 vuotta, aina yliopistotasolle asti Yhdysvalloissa. Lajiin liittyvät kuntosaliharjoitukset ja kehonhuolto ovat edelleen mukana omassa tekemisessä. Nykyisin vapaa-aikani kuluu kuntosalin, lenkkeilyn ja pyöräilyn parissa.

Olen valmistunut Hierontakoulu Atlaksesta jossa erikoistuin nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Työskentelen myös  palomies-sairaankuljettajana Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella.

Kiinnostukseni alaan alkoi omien vaivojen ja loukkaantumisten kautta. Opiskelut aloitin halusta lisätä anatomian osaamista/tietoa ja tätä kautta paremmin ymmärtämään omaa kehoani ja auttamaan muita lisäämään suorituskykyä ja hyvinvointia.

 

SaSe
Sami Setälä
Urheiluhieroja
Olen urheillut koko ikäni ja lajeista jalkapalloa olen pelannut yli 20 vuotta kilpatasolla. Toimin myös valmentajana jalkapallossa A-junioreiden SM-tasolla, sekä edustusjoukkueen huoltojoukoissa. Minulta löytyy kokemusta myös kamppailulajeista ja kuntosalista.
Oman vammahistorian seurauksena aloin kiinnostumaan anatomiasta, tasapainoisesta harjoittelusta sekä kehonhuollosta.
Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2015. Opiskelun aikana sain kokemusta HIFK:n
jääkiekkojoukkueen sekä HJK:n jalkapallojoukkueen ammattiurheilijoiden lihashuollosta, yhdessä
joukkueiden huoltotiimin kanssa. Kokemusta löytyy myös esim. yleisurheilun, triathlonin ja kuntosali harrastajista.
Teen aina parhaani asiakkaan hyvinvoinnin parantamiseksi. Katsotaan yhdessä laadukas hoitosuunnitelma ja liikutaan kohti toimivaa kehoa.
7b8cf1e6-55ab-43d7-9e86-6066dd37112f
Tiia Kohtamäki
Urheiluhieroja

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2018 Suomen Urheiluhierojaopistolta. Minulle jokainen asiakas on yksilö ja jokaisella asiakkaalla on oma tarinansa kehostaan. Pyrin jokaisen asiakkaan kanssa saamaan hoidoilla halutun lopputuloksen.

Mielenkiintoni ihmisen anatomiaan sekä fysiologiaan on syntynyt urheilun kautta. Harrastan kamppailu-urheilua ja viimeisimpänä olen valloittanut naisten ammattivapaaottelun. Oma lajitaustani on opettanut minulle mitä kehonhuolto on ja sen tärkeyden urheilijalle. Kilpaurheilutaustani on opettanut minulle paljon harjoittelusta sekä sen rytmittämisestä. Loukkaantumisten kautta olen oppinut miten vammoja hoidetaan ja niistä kuntoudutaan.

 

Janina_Profiili
Janina Palviainen
Urheiluhieroja

Olen valmistunut urheiluhierojaksi hierojakoulu Relaxilta. Hierojana tavoitteenani on tarjota jokaiselle laadukasta ja tarpeiden mukaista hoitoa.

Työskentelen myös personal trainerina ja tätä kautta olen kiinnostunut entistä enemmän anatomiasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Liikunta on aina ollu suuressa roolissa elämässäni. Lajitaustaa löytyy mm. pesäpallosta, tanssista sekä yleisurheilusta. Kuntosaliharjoittelusta kiinnostuin jo nuorena ja tällä hetkellä omat treenit painottuvatkin sinne.

 

IMG-20200207-WA0008
Joonas Ala-Kurikka
Urheiluhieroja
Olen valmistunut urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2019. Opiskelujen aikana työskentelin aktiivisesti HIFK- jääkiekkojoukkueen ja HJK-jalkapallojoukkueen parissa heidän huoltotiimin tukena.
Itse olen harrastanut lajeja laidasta laitaan, nykyään kuitenkin kuntosali ja luonnossa koiran kanssa patikoiminen ovat pääasialliset harrastukset. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut kehonhuollosta ja anatomiasta, ja miten hieronnalla sekä muulla kehonhuollolla on mahdollisuus vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti.
Palvelen asiakkaita aina yksilölliset tarpeet ja asiakkaan omat toiveet huomioon ottaen. Minulle on myös tärkeää kehittää omaa osaamista jatkuvasti, jotta tieto ja työkalut pysyvät ajantasalla.
IMG_2359
Jukka Soini
Fysioterapeutti

Liikkuminen ja sen tuoma ilo ovat olleet lähellä sydäntäni
pienestä pitäen. Olen harrastellut laidasta laitaan lähes kaikkea mahdollista lyhyen
elämäni aikana. Pääpainona on kuitenkin ollut salibandy, josta minulla on huippu-urheilukokemusta
pelaajana suomen pääsarjatasolta (nykyisin F-liiga) useamman vuoden ajalta.

Lisäksi intohimonani ovat tällä hetkellä lähes kaikki mahdolliset mailapelit, joista mainitsemisen arvoisina erityisesti tennis ja golf. Vapaa-aikani kuluukin pääosin eri lajien parissa, jota tasapainottaa ruoanlaitto, josta olen innostunut viimeisten vuosien aikana.

Fysioterapeuttina haluan tarjota asiakkailleni vilpitöntä
apua tilanteessa kuin tilanteessa ja opettaa, sekä rohkaista heitä liikkumaan parhaan osaamiseni mukaan. Mielestäni parhaan avun ihmiset saavat liikunta- ja terveysalalla eri ammattikuntien tiiviistä yhteistyöstä, sekä luottamuksesta ja arvostuksesta toisten osaamista kohtaan. Siksi haluankin kannustaa alaa tähän suuntaan ja työskentelen mielelläni yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa.

 

NPC_Kuva_ Ville Lappalainen_Koulutettu hieroja_2
Ville Lappalainen
Urheiluhieroja
Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni, josta pelasin jääkiekkoa 20 vuotta aina miesten Suomi-sarja tasolle asti. Kun jääkiekko jäi innostuin kamppailulajeista ja nykyään käyn treenaamassa ja välillä myös kisaamassa bjj:ssä ja lukkopainissa.
Hierojaksi olen valmistunut keväällä 2017, kokemusta on karttunut tähän päivään mennessä (05/2021) yli 3000:n hoitotapahtuman verran. Hierontakouluun päädyin viettämään “välivuotta”, mutta kun yksi koulun opettajista näytti meille fascia ja triggerpiste tekniikoita heräsi suuri mielenkiinto alaan ja mitä kaikkea hierojan tittelillä voi saavuttaa. Tälle alalle olen jäänyt ja matkan varrella olen lisännyt osaamista mm. fascia- ja triggerpiste -hoitomuodoista.
NPC_Kuva_Ilari Malinen_Koulutettu hieroja_2
Ilari Malinen
Urheiluhieroja

Liikunta ja liikkumisen eri muodot ovat aina ollut osa minua. Kiinnostus kehosta ja mielestä ja näiden yhteyksistä on syntynyt minulle jo hyvin nuorena. Erityisesti taistelu-, ja kamppailulajit ovat olleet se minun juttuni ja näiden parissa olenkin viettänyt suuren osan aikaa elämästäni. Myös mielen ja tietoisuuden harjoitteet ovat lähellä sydäntäni.

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Tampereella 2005 ja kouluttautunut itseäni vuosien varrella lisää. Tietopankissani on erilaisten hierontatekniikoiden lisäksi mm. Manuaaliset tekniikat (MT-erikoistunut), kiinalaista lääketiedettä sekä reikiä.

Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus ja minulle onkin tärkeää ottaa asiakkaani vastaan kohdaten heidät kokonaisvaltaisesti. On tärkeää etsiä mahdollisten ongelmien todellinen juuri sekä avustaa ja ohjata asiakasta tasapainoisempaan ja tehokkaampaan olemisen tilaan.

 

TOIMIPISTEEN
YHTEYSTIEDOT
TOIMIPISTEEN OSOITE
Linnankoskenkatu 16 A 17

00250 Helsinki
OLEMME AVOINNA
MA - PE 07:30 - 22:00

LA - SU 08:00 - 21:00
PUHELIN
Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla