TÖÖLÖN TOIMIPISTE

Tutustu töölön toimipisteen henkilökuntaan

NPC_Olli-Järvinen_kuva_1
Olli Järvinen
Urheiluhieroja (jäsenkorjaus, purentalihas, akupunkito)

Hei! Olen Olli Järvinen, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Lisäkoulutuksena, olen suorittanut Jäsenkorjaajan MTE-tutkinnon. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2016, siitä lähtien olen toiminut hieroja yrittäjänä.

Oma kinnostukseni alaan alkoi, kun aloitin tavoitteellisen treenaamisen ja siinä tapahtuneiden loukkaantumisten myöta, halusin oppia kehon toiminnasta kokonaisvaltaisesti.

Olen suorittanut valmistuttuani useita lisäkoulutuksia: Jäsenkorjaaja MTE, purentalihashieronnan-, fasciakasittelyn raudoilla-, sekaä Tibettilaisia kehoterapia opintoja. Käytän tyossäni mm. hierontaa, akupunktiota, lihasvasaraa, kuppausta, fasciakasittelya raudoilla, kinesioteippausta, seka lämpo ja kylmähoitoja.

Työssani yhdistelen kaikkia menetelmia asiakkaan tarpeiden mukaan, parhaan tuloksen saamiseksi. Tervetuloa hoitoon!

Oscark
Oscar Hildén
Perustaja / Toimisto / Urheiluhieroja

Hei, tervetuloa vastaanotolleni!

Minulla on kokemusta n. 3000 hoitotapahtumasta ja olen toiminut alalla vuodesta 2016. Minulla on laaja liikunnallinen tausta. Olen nuorempana pelannut jalkapalloa, kilpaillut uinnissa ja kokeillut eri kamppailulajeja. Olen myös tehnyt ja kokeillut erilaisia harjoitus- sekä ravintoohjelmia joten pystyn varmasti auttamaan myös niiden kanssa.

Hierojanan osaan kertoa mitä tehdään ja miksi. Tykkään myös käyttää ja kokeilla erilaisia tekniikoita asiakkaan oireiden mukaan, samat käsittelytavat ja lähestymistavat eivät sovi kaikille. Olen erityisen kiinnostunut pitkään vaivanneista vaivoista niska-hartiaseudulla sekä lantion / alaselän alueella.

Uskon että pystyn auttamaan myös sinua, mutta uskallan myös ohjata sinut eteenpäin mikäli toivottua tulosta ei saavuteta muutaman käsittelykerran jälkeen.

Hoidon aikana tykkään höpötellä ja analysioda aiheesta kuin aiheesta, tervetuloa!

Puhun sujuvasti suomea, ruotsia sekä englantia. Pystyn myös tarvittaessa kommunikoimaan espanjan kielellä.

Tälllä hetkellä pidän vastaanottoa Lauttasaaren sekä Eiran/Hernesaaren toimipisteellä.

NPC_Sibu_kuva_1
Sibusiso "Sibu" Dhliwayo
Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja

Hei!

Olen urheillut koko elämäni ajan lapsuudesta asti. Harrastin mm. break dancea ja salibandyä. Jalkapalloa harrastin 13 vuotta, kilpatasolle asti miesten 3 divisioonassa. Nykyään harrastan freestyletanssia soveltaen useita tanssityylejä niin tanssitunnilla kuin esiintyessä. Lenkkeily ja HIIT – treenit kuuluvat niin ikään omaan harjoitteluun. Sovellan myös voimaharjoittelua kuntosalilla sekä kehonhuoltoa tekemisiini.
Mielenkiintoni hierontaa ja kehonhuoltoa kohtaan lisääntyi nuorempana harrastuksissa lukuisten loukkaantumisten takia. Tämä motivoi minua hakemaan opiskelemaan hierojaksi. Olen valmistunut Suomen Hierojakoulut Oy:stä koulutetuksi hierojaksi. Opinnoissa erikoistuin lisäksi urheiluhierontaan ja nivelten mobilisointiin.
Monipuolinen ja tavoitteellinen urheileminen on aiheuttanut minulle loukkaantumisia, niin isoja kuin pieniäkin. Hakeuduin hierojaksi, jotta voin auttaa ja tukea asiakkaita kuntoutusprosessin aikana. Vastaanotollani kohtaan sinut yksilönä ja harjoitteet sekä hieronnat toteutetaan henkilön tarpeiden mukaan. Palveluihini kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, nivelmobilisaatiot ja kinesisteippaus.
Jatkuvan kiinnostukseni kohteena on kehon liikkuvuuden ja terveyden parantaminen kokonaisvaltaisesti. Tämän ohella opiskelen itsenäisesti persoonallisuus- ja sosiaalipsykologiaa. Neuvon mielelläni asiakkaita myös mielen ja kehon yhteistoimintaan liittyvissä asioissa.
Pyrin kehittämään ammattitaitoani jatkuvasti monipuolisemmaksi, jotta voin tukea ja kehittää sinun lajille tai harrastukselle tärkeitä asioita.
Also available in English!
NPC_Jana Haque_kuva1
Jana Haque
Koulutettu hieroja
Hei! Olen koulutettu hieroja, valmistuin hierojaksi talvella 2010. Hyvinvointi ja terveys ovat tärkeä
osa eläämäni. Kiinnostuin hyvinvoinnista jo nuorena, ymmärttäen, miten voimakas vaikutus sillä on
arkielämämme. Olen kokeillut monia urheilulajeja, urheilu on ollut aina elämässäni jossain
muodossa. Aromaterapian kautta kiinnostuin hieronnasta. Tällä hetkellä harrastan pilatesta,
kuntoilua ja mielellään liikun luonnossa, kesäisin käyn melomassa.
Tavoitteenani on lähestyä hyvinvointia ja terveyttä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Hierojana
haluan tarjota asiakkailleni yksilöllistä hoitoa, joka edistää terveyttä. Suunniteltaessa hoidon aina
otan huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet, ominaispiirteet ja terveydentilaa.
Jos urheilet paljon ja haluat nopeuttaa lihasten palautumista harjoittelusta tai teet staattista työtä,
joka lisää lihasjännitystä tai vaikkapa haluat rentoutua ja lieventä stressiä…
Tervetuloa hierontaan!
NPC_Joni Ylönen_Kuva_3
Joni Ylönen
Koulutettu hieroja + Personal Trainer

Valmistuin hierojaksi 2019 Ammattiopisto Livestä. Hierontavastaanotollani tavoitteena on aina, asiakkaan kanssa, löytää vaivan aiheuttaja, helpottaa oloa sekä ennaltaehkäisemään vaivan uusiutumista. Käsittelyn aikana käytän eri tekniikoita tarpeen mukaan mm. mobilisointia jolla saadaan lisättyä liikkuvuutta nivelen alueelle.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua ja paljon. Pyöräillen, pelaan maalipalloa “centterinä” Suomen maajoukkueessa ja käyn kuntosalilla. Kuntosalilla olen käynyt jo pitkään ja sitä tukemaan olen myös käynyt PT-koulutuksen. PT-koulutus vahvistaa entisestään minun osaamista liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisena.

Juha
Juha Mikkola
Koulutettu hieroja

Olen nuoresta asti ollut kiinnostunut urheilusta ja liikunnasta. Harrastin koripalloa 15 vuotta, aina yliopistotasolle asti Yhdysvalloissa. Lajiin liittyvät kuntosaliharjoitukset ja kehonhuolto ovat edelleen mukana omassa tekemisessä. Nykyisin vapaa-aikani kuluu kuntosalin, lenkkeilyn ja pyöräilyn parissa.

Olen valmistunut Hierontakoulu Atlaksesta jossa erikoistuin nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Työskentelen myös  palomies-sairaankuljettajana Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella.

Kiinnostukseni alaan alkoi omien vaivojen ja loukkaantumisten kautta. Opiskelut aloitin halusta lisätä anatomian osaamista/tietoa ja tätä kautta paremmin ymmärtämään omaa kehoani ja auttamaan muita lisäämään suorituskykyä ja hyvinvointia.

 

IMG_2359
Jukka Soini
Fysioterapeutti

Liikkuminen ja sen tuoma ilo ovat olleet lähellä sydäntäni
pienestä pitäen. Olen harrastellut laidasta laitaan lähes kaikkea mahdollista lyhyen
elämäni aikana. Pääpainona on kuitenkin ollut salibandy, josta minulla on huippu-urheilukokemusta
pelaajana suomen pääsarjatasolta (nykyisin F-liiga) useamman vuoden ajalta.

Lisäksi intohimonani ovat tällä hetkellä lähes kaikki mahdolliset mailapelit, joista mainitsemisen arvoisina erityisesti tennis ja golf. Vapaa-aikani kuluukin pääosin eri lajien parissa, jota tasapainottaa ruoanlaitto, josta olen innostunut viimeisten vuosien aikana.

Fysioterapeuttina haluan tarjota asiakkailleni vilpitöntä
apua tilanteessa kuin tilanteessa ja opettaa, sekä rohkaista heitä liikkumaan parhaan osaamiseni mukaan. Mielestäni parhaan avun ihmiset saavat liikunta- ja terveysalalla eri ammattikuntien tiiviistä yhteistyöstä, sekä luottamuksesta ja arvostuksesta toisten osaamista kohtaan. Siksi haluankin kannustaa alaa tähän suuntaan ja työskentelen mielelläni yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa.

 

Follow these steps to schedule an appointment online:

Step 1. Select “Location”

Step 2. Select service “Category”

Step 3. Select “Service”

Step 4. Select “Staff” (Optional)

Sept 5. Press “NEXT”

You’ll get a confirmation email once your booking is confirmed. This should only take about two minutes but sometimes can take longer. If not please contact our customer service.

Customer service: 09.00-16.00 +358 44 987 7972 (WhatsApp)
Loading...
TOIMIPISTEEN
YHTEYSTIEDOT
TOIMIPISTEEN OSOITE
Linnankoskenkatu 16 A 17

00250 Helsinki
OLEMME AVOINNA
MA - PE 07:30 - 22:00

LA - SU 08:00 - 21:00
PUHELIN
Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla

Sports performance   Muscle release
All rights reserved Nordic Physio Center Oy 2018
Linnankoskenkatu 16 A
00250 Helsinki