TÖÖLÖN TOIMIPISTE

Tutustu töölön toimipisteen henkilökuntaan

NPC_Tanja Heiskanen_Kuva1
Tanja Heiskanen
Koulutettu hieroja (+Kuivakuppaus)

Olen teinitytön äiti Lohjalta ja työskentelen osa-aikaisesti sairaanhoitajana. Sairaanhoitajaksi valmistuin
v.2000, mutta muutama vuosi sitten minua alkoi kiinnostamaan enemmän myös sairauksien ennaltaehkäisy, terveyden edistäminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Niinpä opiskelin hyvinvointivalmentajaksi Helsingin PTCA Health Coaching Akademyssa.

Kun valmistuin jouluna 2019, perustin oman hyvinvointialan yrityksen, jossa valmennan asiakkaitani kokonaisvaltaisesti ravitsemukseen, liikkumiseen, palautumiseen, uneen, stressinhallintaan, työhyvinvointiin, ajanhallintaan, motivaatioon ja näiden tasapainoon liittyvien haasteiden ratkaisemiseksi.

Valmennustyön myötä minua alkoi kiinnostaa myös kehonhuolto ja kehon liikkumisen parantaminen, joten opiskelin hierojaksi Espoon Hierojakoulussa, josta valmistuin kesäkuussa 2021. Samalla opiskelin Firstbeat- hyvinvointiasiantuntijaksi.

Tällä hetkellä opiskelen purentalihasten hierontaa sekä NLP:tä. Omalla hoitohuoneellani (Lohja) teen klassisen hieronnan yhteydessä myös imukuppihierontaa ja laserhoitoja lihas- ja nivelkipuihin. Hoitohuoneelta löytyy kahvakuulat ja crosstrainer, joita myös itse käytän ahkerasti.

Koirien kanssa lenkkeily kuuluu myös päivittäiseen ohjelmaani. Työssäni minulle erittäin tärkeää on asiakkaan kunnioitus ja kuunteleminen sekä hoitotyötä tehdessäni löytää asiakkaan tarpeisiin ja mahdollisiin rajoitteisiin sopivat hoitomuodot, joilla parantaa asiakkaan fyysistä, psyykkistä kuin myös sosiaalista hyvinvointia.

 

Juha
Juha Mikkola
Koulutettu hieroja

Olen nuoresta asti ollut kiinnostunut urheilusta ja liikunnasta. Harrastin koripalloa 15 vuotta, aina yliopistotasolle asti Yhdysvalloissa. Lajiin liittyvät kuntosaliharjoitukset ja kehonhuolto ovat edelleen mukana omassa tekemisessä. Nykyisin vapaa-aikani kuluu kuntosalin, lenkkeilyn ja pyöräilyn parissa.

Olen valmistunut Hierontakoulu Atlaksesta jossa erikoistuin nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Työskentelen myös  palomies-sairaankuljettajana Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella.

Kiinnostukseni alaan alkoi omien vaivojen ja loukkaantumisten kautta. Opiskelut aloitin halusta lisätä anatomian osaamista/tietoa ja tätä kautta paremmin ymmärtämään omaa kehoani ja auttamaan muita lisäämään suorituskykyä ja hyvinvointia.

 

SaSe
Sami Setälä
Urheiluhieroja
Olen urheillut koko ikäni ja lajeista jalkapalloa olen pelannut yli 20 vuotta kilpatasolla. Toimin myös valmentajana jalkapallossa A-junioreiden SM-tasolla, sekä edustusjoukkueen huoltojoukoissa. Minulta löytyy kokemusta myös kamppailulajeista ja kuntosalista.
Oman vammahistorian seurauksena aloin kiinnostumaan anatomiasta, tasapainoisesta harjoittelusta sekä kehonhuollosta.
Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2015. Opiskelun aikana sain kokemusta HIFK:n
jääkiekkojoukkueen sekä HJK:n jalkapallojoukkueen ammattiurheilijoiden lihashuollosta, yhdessä
joukkueiden huoltotiimin kanssa. Kokemusta löytyy myös esim. yleisurheilun, triathlonin ja kuntosali harrastajista.
Teen aina parhaani asiakkaan hyvinvoinnin parantamiseksi. Katsotaan yhdessä laadukas hoitosuunnitelma ja liikutaan kohti toimivaa kehoa.
Janina_Profiili
Janina Palviainen
Urheiluhieroja

Olen valmistunut urheiluhierojaksi hierojakoulu Relaxilta. Hierojana tavoitteenani on tarjota jokaiselle laadukasta ja tarpeiden mukaista hoitoa.

Työskentelen myös personal trainerina ja tätä kautta olen kiinnostunut entistä enemmän anatomiasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Liikunta on aina ollu suuressa roolissa elämässäni. Lajitaustaa löytyy mm. pesäpallosta, tanssista sekä yleisurheilusta. Kuntosaliharjoittelusta kiinnostuin jo nuorena ja tällä hetkellä omat treenit painottuvatkin sinne.

 

IMG-20200207-WA0008
Joonas Ala-Kurikka
Urheiluhieroja
Olen valmistunut urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2019. Opiskelujen aikana työskentelin aktiivisesti HIFK- jääkiekkojoukkueen ja HJK-jalkapallojoukkueen parissa heidän huoltotiimin tukena.
Itse olen harrastanut lajeja laidasta laitaan, nykyään kuitenkin kuntosali ja luonnossa koiran kanssa patikoiminen ovat pääasialliset harrastukset. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut kehonhuollosta ja anatomiasta, ja miten hieronnalla sekä muulla kehonhuollolla on mahdollisuus vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti.
Palvelen asiakkaita aina yksilölliset tarpeet ja asiakkaan omat toiveet huomioon ottaen. Minulle on myös tärkeää kehittää omaa osaamista jatkuvasti, jotta tieto ja työkalut pysyvät ajantasalla.
IMG_2359
Jukka Soini
Fysioterapeutti

Liikkuminen ja sen tuoma ilo ovat olleet lähellä sydäntäni
pienestä pitäen. Olen harrastellut laidasta laitaan lähes kaikkea mahdollista lyhyen
elämäni aikana. Pääpainona on kuitenkin ollut salibandy, josta minulla on huippu-urheilukokemusta
pelaajana suomen pääsarjatasolta (nykyisin F-liiga) useamman vuoden ajalta.

Lisäksi intohimonani ovat tällä hetkellä lähes kaikki mahdolliset mailapelit, joista mainitsemisen arvoisina erityisesti tennis ja golf. Vapaa-aikani kuluukin pääosin eri lajien parissa, jota tasapainottaa ruoanlaitto, josta olen innostunut viimeisten vuosien aikana.

Fysioterapeuttina haluan tarjota asiakkailleni vilpitöntä
apua tilanteessa kuin tilanteessa ja opettaa, sekä rohkaista heitä liikkumaan parhaan osaamiseni mukaan. Mielestäni parhaan avun ihmiset saavat liikunta- ja terveysalalla eri ammattikuntien tiiviistä yhteistyöstä, sekä luottamuksesta ja arvostuksesta toisten osaamista kohtaan. Siksi haluankin kannustaa alaa tähän suuntaan ja työskentelen mielelläni yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa.

 

Oscark
Oscar Hildén
Perustaja / Toimisto / Urheiluhieroja

Tällä hetkellä pidän vastaanottoa Hernesaaren toimipisteellä.

ost_pusa2
Joose Pusa
Osteopaatti

Olen koulutukseltani osteopaatti AMK. Urheilu ja liikunta, erityisesti jääkiekko ja kamppailulajit ovat olleet iso osa elämääni. Nykyään vapaa-aikani kuluu muun muassa jääkiekon, kiipeilyn, golfin, retkeilyn ja lukemisen parissa. Kuntoutusalalle ja osteopatian pariin päädyin saatuani apua osteopatiasta omiin rasitus- ja traumaperäisiin vammoihin, joiden taustalla ovat olleet muun muassa jääkiekko sekä kuormittava työ Michelin-ravintoloissa.

Työssäni näen ihmisen aina yksilönä ja dynaamisena biopsykososiaalisena kokonaisuutena, pyrkien kartoittamaan oireiden taustalla olevat ylläpitävät ja altistavat tekijät. Kliinisen tutkimisen ja päättelyn sekä manuaalisen terapian lisäksi ohjaan myös kuntoutusprosessia tukevia yksilöllisiä harjoitteita. Osteopaattina näen itseni ihmisen toiminnan, liikkeen sekä kivun asiantuntijana. Hoidan monipuolisesti erilaisia toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinongelmia ja vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki, iästä tai taustasta riippumatta. Laajan lajitaustan ansiosta kykenen soveltamaan osteopaattista lähestymistä tukemaan aktiivisten liikkujien ja urheilijoiden tarpeita, mukaan lukien nuoret liikkujat.

Kehitän jatkuvasti osaamistani osallistumalla erilaisiin jatkokoulutuksiin ja seuraamalla kuntoutusalan ajankohtaista tutkimusta, tarjotakseni parasta mahdollista hoitoa asiakkailleni.

 

NPC_MariamaJatta_kuva
Mariama Jatta
Urheiluhieroja
Valmistuin vuonna 2019 urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistosta. Koulutuksen aikana työskentelin aktiivisesti HJK  veikkausliigan sekä HIFK liigan pelaajien parissa joukkueiden huoltotiimien tukena.
Lajitaustani on lähtöisin ratsastuksesta, jonka parissa vietin n. 10 vuotta. Myöhemmin kiinnostuin street-tanssista ja kuntosaleilusta. Nykyään harrastan aktiivisesti voimaharjoittelua.
Kiinnostuin kehonhuollosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista henkilökohtaisen kokemuksen perusteella. Myös uteliaisuus ihmiskehon toimintakykyyn innoittaa jokapäiväistä tekemistäni vastaanotolla.
Tavoitteenani on tarjota jokaiselle asiakkaalle parhainta mahdollista hoitoa yksilöllisesti. Pureudutaan yhdessä sun ongelma-alueisiin ja hoidetaan kroppa toimintakuntoon!

 

VARAA AIKASI MARIAMALLE TÄSTÄ
NPC_Kuva_Venla Kinnunen
Venla Kinnunen
Urheiluhieroja
Pohjois-Savolaislähtöinen, mutta sittemmin Helsinkiin muuttanut koulutettu urheiluhieroja. Asiakastyötä alalla olen tehnyt vuodesta 2018 lähtien, ja työn lomassa olen valmistunut myös lentäjäksi.
Kiinnostus hierontaan on syntynyt halusta ymmärtää ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.  Koen myös  ihmisläheisen työn ja asiakkaiden auttamisen todella palkitsevana.
Monipuolinen liikunta kuten erilaiset joukkuelajit ovat aina olleet osa elämääni. Nykyään aikaa kuluu eniten Crossfitin parissa.

Follow these steps to schedule an appointment online:

Step 1. Select “Location”

Step 2. Select service “Category”

Step 3. Select “Service”

Step 4. Select “Staff” (Optional)

Sept 5. Press “NEXT”

You’ll get a confirmation email once your booking is confirmed. This should only take about two minutes but sometimes can take longer. If not please contact our customer service.

Customer service: 09.00-16.00 +358 44 987 7972 (WhatsApp)
Loading...
TOIMIPISTEEN
YHTEYSTIEDOT
TOIMIPISTEEN OSOITE
Linnankoskenkatu 16 A 17

00250 Helsinki
OLEMME AVOINNA
MA - PE 07:30 - 22:00

LA - SU 08:00 - 21:00
PUHELIN
Ajanvarausnumeromme: 044 987 7972

Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla